Hyödynnä verkkokauppa-asiakkaidemme etukoodi: KESÄKIITOS

Hyödynnä verkkokauppa-asiakkaidemme etukoodi: KESÄKIITOS

Kesäinen verkkokauppaetu

Hyödynnä nyt verkkokauppa-asiakkaidemme kesäetu! Koodilla KESÄKIITOS saat nyt kotiikuljetusmaksun tai noudon keräilymaksun veloituksetta.

Voit hyödyntää edun missä vaan K-Ruoka-verkkokaupassa - omalla kotipaikkakunnallasi tai esimerkiksi mökkipaikkakunnalla tai matkalla kesänviettopaikalle. Verkkokauppa on jo 500 K-kaupassa ympäri Suomen!

  • Edun saat yli 50€ ostoksista
  • Koodi on voimassa lauantaihin 31.7.2021 mennessä toimitettuun tai noudettuun tilaukseen.
  • Etukoodin voi käyttää kerran samassa Plussa-taloudessa
  • Koodin hyödyntäminen edellyttää Plussa-kortin numeroa sekä kirjautumista
  • Koodi käy kaikissa K-Ruoka-verkkokaupoissa

Mikäli sinulla on kysyttävää, laitathan meille viestiä!

VerkkokauppaanButton

Näin käytät verkkokaupan etukoodin

Voit käyttää etukoodin sekä verkkosivuilla että K-Ruoka-sovelluksessa. Tee tilaus kirjautuneena, ja täydennä ennen tilauksen lähettämistä "ETUKOODI"-kenttä.

Kun olet kerran rekisteröinyt voimassa olevan koodin etukoodikentässä, sinulle tulee kyseinen verkkokauppaetu näkyviin omiin etuihisi sekä K-Ruoka-sovelluksen edut-osioon. Toimituspäivänä tämä omissa eduissa näkyvä toimitusetu muuttuu automaattisesti käytetyksi.

Huomaathan, että etua ei voi lisätä jo lähetettyyn tilaukseen tilausta muokatessa. Mikäli haluat lisätä etukoodin jo lähetettyyn tilaukseen: peru ensin tilaus, hae tilaushistoriastasi perumasi tilauksen ostoskori, lisää etukoodi ja lähetä tilaus uudelleen.

VerkkokauppaanButton