Köpmannen betjänar även på nätet

Köpmannen betjänar även på nätet

Päivitetty 2.12.2021

Vi i K-affärerna vet hur viktigt det är, att varorna är färska. Därför plockar vi de bästa varorna till nätbeställningarna.

Precis som när du handlar i K-affären, vill köpmannen och butikspersonalen betjäna dig så bra som möjligt i nätbutiken K-Ruoka. Varorna till din beställning plockas för hand, för målet med vår betjäning är en nöjd kund med ett leende på läpparna.

Du kan beställa för hemleverans eller hämta upp den färdiga beställningen i din butik samma kväll. Välj den nätbutik som passar dig bäst och börja beställa här.

gåTillWebbutiken-button

Hela sortimentet även på nätet

Alla livsmedel och hushållsartiklar kan beställas i K-affären du väljer, allt från den färskaste fisk och frukt till tunga drycker och frysvaror. Du kan välja i hela butikens sortiment, så du lägger enkelt till exempelvis produkter ur köttdisken eller bake offen. Gå till webbutiken >

Veriappelsiini Tarocco - kuva

Veriappelsiini Tarocco

Katso lisää ›

Lerøy lohifileepala 450g ASC - kuva

Lerøy lohifileepala 450g ASC

Katso lisää ›

Pirkka tikkuperuna 750 g pakaste - kuva

Pirkka tikkuperuna 750 g pakaste

Katso lisää ›

Libero 60kpl Comfort teippivaippa 5-9kg koko 3 - kuva

Libero 60kpl Comfort teippivaippa 5-9kg koko 3

Katso lisää ›

Bruksvaror på K-Citymarket

På K-Citymarket kan också ett brett urval olika bruksvaror beställas, såsom leksaker, hemelektronik och inredningsartiklar. Gå till webbutiken >

Moccamaster Automatic kahvinkeitin valkoinen - kuva

Moccamaster Automatic kahvinkeitin valkoinen

Katso lisää ›

Electrolux ESB2500 Sport tehosekoitin - kuva

Electrolux ESB2500 Sport tehosekoitin

Katso lisää ›

Havit MG1501 Kevyt, pieni ja tehokas Lihashuoltovasara - kuva

Havit MG1501 Kevyt, pieni ja tehokas Lihashuoltovasara

Katso lisää ›

Försäkra dig om leveranstiden och bearbeta därefter beställningen

Du kan ha flera skickade beställningar samtidigt. Inköpen debiteras först på leveransdagen, och inga stora reserveringar av täckningen görs i samband med beställningen.

Fundera, vilketdera leveranssätt som passar bättre och välj först den nätbutik som passar dig.

  1. Du kan lägga in några varor i din köpkorg, välja leveranssätt och leveranstid och skicka beställningen i tid. På så sätt försäkrar du dig om, att du har reserverat en leveranstid som passar dig. Kom ihåg att kontrollera, att du har fått en beställningsbekräftelse till din e-post. Det betyder, att din beställning har emottagits.
  2. Gå in på länken i beställningsbekräftelsen eller din beställningshistorik och bearbeta beställningen så många gånger du vill. Leveranstiden du har valt bibehålls! En bekräftelse på den bearbetade beställningen skickas alltid till din e-post och det lönar sig att kontrollera den noga.
  3. Gör de sista bearbetningarna senast dagen före leveransdagen. Mer information om den sista bearbetningstidpunkten finns i din beställningsbekräftelse.

TIPS! Lägg in en påminnelse i kalendern om att du ska bearbeta beställningen, så att du säkert kommer ihåg att komplettera och färdigställa köpkorgen.

gåTillWebbutiken-button