Verkkokauppa
K-Ruoka-verkkokauppa pähkinänkuoressa - näin teet tilauksen

K-Ruoka-verkkokauppa pähkinänkuoressa - näin teet tilauksen

Jo 500 K-kauppiasta ympäri Suomen on avannut asiakkaidensa arjen helpottamiseksi ruokaverkkokaupan. Meillä K-Ruoka-verkkokaupassa asiakastyytyväisyys on todella korkea, joten voit luottaa meihin. Kaupan koko ruokavalikoima ja kodintarvikkeet on tilattavissa verkosta sekä K-Citymarketeista lisäksi paljon muita käyttötavaratuotteita.

Kotiinkuljetus vai valmiit ostokset kaupan noutopisteeltä?

Edelleen ostosten kotiinkuljetuksen valitsee suurin osa verkkokauppa-asiakkaista, mutta Tilaa ja nouda -palvelun nerokkuus oivallettiin kunnolla viime vuonna ja kasvu on ollut suurta.

Ostosten kotiinkuljetus on arjen luksusta kenelle vaan, sillä tilaamalla ruoat kotiovelle vältät painavien ostosten kantamisen ja ammattilainen valitsee puolestasi kaupan tuoreimmat tuotteet. Kuljettaja tuo ostokset vaikka hissittömän kerrostalon kahdeksanteen kerrokseen asti. Voit halutessasi valita kontaktittoman toimituksen, jolloin kuljettaja jättää ostokset ovesi taakse, soittaa ovikelloa ja poistuu paikalta.

Tilaa ja nouda -palvelu on todellinen helmi: valitset tuotteet verkkokaupassa, kaupan henkilökunta kerää ne puolestasi ja voit hakea pikaisella pysähdyksellä ostoksesi valmiina kaupan noutopisteeltä. Vältät hyllyjen välissä haahuilun, ruuhkat ja tuotteiden keräämisen.

Pääset katsomaan kaikki verkkokaupat sekä seuraavat vapaat toimitusajat täällä. Kaupan perässä oleva ikoni kertoo, onko kaupalla kotiinkuljetus tietyille postinumeroalueille vai Tilaa ja nouda -palvelu.

VerkkokauppaanButton

K-ruoka verkkokauppa jääkaappi-1

Näin tilaat ruoat verkkokaupasta

1. Kirjaudu sisään ja valitse kauppa

  • Kirjaudu verkkokauppaan olemassa olevalla K-tunnuksellasi tai luo uusi tunnus.

  • Tuotteet kerätään ja kuljetetaan valitsemasi paikallisen K-kaupan valikoimista, joten sinun tulee valita kauppa. Valitse kotiinkuljetuskauppa postinumerosi avulla tai matkasi varrelle osuva Tilaa ja nouda -kauppa. Siirry kaupan valintaan >>

verkkokauppa ikoni kaupanvalinta

2. Kokoa ostoslista

  • Suodata ja hae tuotteita tuotehausta. Lisää tuotteet ostoslistalle napauttamalla tuotekortin plus-merkkiä.

  • Voit tarkentaa Viesti kaupalle -kenttään toiveitasi esimerkiksi banaanien kypsyyden tai lohifileen koon osalta.

  • Muista, että vielä tilausvaiheessa kaikkia tuotteita ei tarvitse päättää: kun lähetät tilauksen kirjautuneena, voit muokata ostoskoriasi myöhemmin tilaushistoriasi ja sähköpostiisi tulleen tilausvahvistuksen linkin kautta.

verkkokauppa ikoni ostoslista

3. Lähetä tilaus ja vastaanota toimitus

  • Mikäli kaupalla on useampi toimitustapa, valitse kumpaa haluat hyödyntää. Valitse myös toimitusaika sekä maksutapa ja lähetä tilaus. Tilausta lähettäessä sinua pyydetään tunnistautumaan vahvasti, mikäli valitsit verkkomaksun. Huomaathan, että toimitusaika on varattu sinulle vasta, kun olet lähettänyt tilauksen.

  • Ostokset veloitetaan toimituspäivänä eikä suuria katevarauksia tehdä kortiltasi tilausvaiheessa. Voit maksaa ostokset verkkomaksuna Visan tai Mastercardin pankki- tai luottokortilla tai Visa Electronilla. Kortin voimassaolo varmistetaan vahvan tunnistautumisen yhteydessä noin euron katevarauksella, joka palautetaan kortillesi. Lisätietoa verkkomaksamisesta löydät täältä.

  • Valitsemasi toimitustavan mukaan joko nouda ostokset noutopisteeltä tai ole kotona ottamassa tilauksesi vastaan! Monet kaupat lähettävät tarkemman kotiinkuljetusajan tiedoksi tekstiviestillä.

verkkokauppa ikoni toimitustapa

4. Rentoudu ja nauti

Uuden opettelussa menee aina oma aikansa, joten seuraavalla kerralla tilaus sujuu ensimmäistäkin vaivattomammin! Täältä löydät vinkit seuraavan tilauksen tekoon. Haluaisimme kuulla miten tilauksesi meni voidaksemme tehdä palvelusta sinulle vielä paremman, joten annathan meille palautetta!

verkkokauppa ikoni relaa

VerkkokauppaanButton