Verkkokauppa
Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Mikä ruoan verkkokauppa ja miten se toimii?

Tutustu ja kokeile K-Ruoka-verkkokauppaa, joka palvelee yli 260:ssa K-kaupassa ympäri Suomen! Avaamme uusia verkkokauppoja ennätysnopeaan tahtiin tällä hetkellä!

VerkkokauppaanButton

Mikä on ruoan verkkokauppa?

Jo yli 260 K-kauppiasta ympäri Suomen on avannut asiakkaidensa arjen helpottamiseksi ruokaverkkokaupan. Ruoan verkkokauppa mahdollistaa ostosten tekemisen mistä vain, esimerkiksi kotoa, työpaikalta tai vaikka matkoilta käsin. Ruokaostosten tekeminen verkkokaupassa on hauskaa puuhaa vaikka koko perheelle yhdessä! Toimitustapoja on kaksi, ja ne vaihtelevat kaupoittain.

Kotiinkuljetuspalvelu on erityisen suosittu autottomissa talouksissa sekä perheissä, joissa kauppaan on haastava lähteä esimerkiksi perheen pienimpien vuoksi. Ostosten kotiinkuljetus on myös silkkaa arjen luksusta kenelle vaan, sillä tilaamalla ruoat kotiovelle vältät painavien ostosten kantamisen ja saat lisää vapaa-aikaa arkeen. Kuljettaja tuo ostokset vaikka hissittömän kerrostalon kahdeksanteen kerrokseen asti!

Tilaa ja nouda -palvelussa sinä valitset tuotteet ostoskoriisi verkkokaupassa ja kaupan ammattitaitoiset kerääjät keräävät ja pakkaavat ostoksesi valmiiksi. Ruokaostokset on nopea napata matkaan mukaan kaupan noutopisteeltä ilman hyllyjen välissä seikkailua.

Verkkokauppa-brändikuva-laatikko

Näin teet verkkokauppatilauksen

1. Valitse kauppa

Valitse sinulle sopivin kauppa kotiinkuljetuskaupoista postinumerosi avulla, tai valitse matkasi varrelle parhaiten osuva Tilaa ja nouda -kauppa.
Siirry kaupan valintaan >>

verkkokauppa ikoni kaupanvalinta

2. Tee ostoslista

Lisää tuotteet ostoslistalle. Voit itse valita, saako tuotteet korvata mahdollisen tuotepuutoksen varalta. Viesti kaupalle -kenttään voit tarkentaa toiveitasi esimerkiksi hedelmien kypsyyden tai korvaavien tuotteiden osalta.

Vinkki: Mikäli haluat lisätä usein K-kaupoista ostamasi tuotteet ostoslistalle yhdellä klikkauksella, tee ostokset kirjautuneena ja lisää Plussa-korttisi numero.

verkkokauppa ikoni ostoslista

3. Lähetä tilaus ja vastaanota toimitus

Valitse toimitustapa, toimitusaika ja lähetä tilauksesi. Huomaa, että toimitusaika on varattu sinulle vasta, kun olet lähettänyt tilauksen.

Maksa ostokset kortilla etukäteen verkossa, mikäli kaupalla on jo verkkomaksaminen käytössä. Maksuvaihtoehtona on myös maksaminen tilausta vastaanottaessa.

Valitun toimitustavan mukaan joko nouda ostokset noutopisteeltä tai ole kotona ottamassa tilauksesi vastaan!

Vinkki: Voit muokata tilaustasi sähköpostiisi toimitetun tilausvahvistuksen linkin kautta aina toimituspäivän aamuun tai edelliseen iltaan asti, jos teet tilauksen kirjautuneena!

verkkokauppa ikoni toimitustapa

4. Rentoudu ja nauti

Onneksi olkoon, säästit aikaa ja vaivaa! Mitä aiot tehdä ylimääräisellä ajalla?

Haluaisimme kuulla miten tilauksesi meni voidaksemme jatkuvasti kehittyä, joten annathan meille palautetta!

verkkokauppa ikoni relaa

Seuraava tilaus ensimmäistäkin helpommin

Ensimmäisen kirjautuneena tehdyn tilauksen jälkeen voit käyttää aiempaa tilausta uuden tilauksen pohjana.

Verkkokaupassa pätee tuoreustakuu - jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin.

VerkkokauppaanButton