Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Jouluherkut Jakiksesta!


Varaa ja varmista Joulukinkku, kokonaiset savu- ja loimulohifileet tai tuore kalkkuna joulupöytään!


Otamme vastaan varauksia vain tuoresuolatuista Tammisen ja Chef Wotkinsin kinkuista, kokonaisista savu- ja loimulohifileistä ja tuoreesta kalkkunasta. Muistathan vahvistaa tilauksesi ja varmistaa että olet saanut sähköpostiisi tilausvahvistuksen.


Pakastekinkut ja kypsät joulukinkut kokonaisena ja siivuina, pakastekalkkunat ja pienemmät lohet ja filepalat löydät myymälästämme !!

Valitse mieleisesi kinkku, kappalemäärä ja noutopäivä.
Varaukset ovat sitovia. Varauksia otamme vastaan 17.12. asti,
ja kinkkusi voit noutaa 20.12-23.12 myymälän aukioloaikoina, klo 7.00-22.00 lihatiskiltä.

CHEF WOTKIN`S

Legendaariset Chef Wotkinsin kinkut ovat saavuttaneet suuren suosion joulumarkkinoilla, Wotkinsin Juhlakinkku onkin ollut meidän myydyin kinkkumme alusta alkaen, eikä suotta. Chef Wotkinsin kinkut suolataan perinteiseen tapaan Lohjanharjun lähdevedellä. Perinteinen suolaustapa varmistaa sen ettei kinkku juurikaan luovuta nestettä enää paistovaiheessa ja suolaus on tasainen alusta loppuun. Tinkimättömällä ammattitaidolla jo vuodesta 1978 valmistettu kinkku on ehdoton joulupöydän kunkku!! Tänä jouluna varauslistalta löytyy myös tuore Chef Wotkin´s kalkkuna.

TAMMINEN

Lihatukku Tammisen kinkut tulevat tuosta 2 kilometrin päästä, uutuutena pieni mutta juhlava n. 1,5kg painava pikkukinkku. Vaihtoehtoina Tammisen isännän vuosikymmenten kokemuksella valmistamista kinkuista löytyvät pikkukinkku 1,5kg, pikkukinkku 3-4kg sekä mehukkaat LUOMU kinkut. Tammisen perheyritys juhli 20-vuotista taivaltaan vuonna 2015.

JOULUKALAT

Varaa kokonaiset, näyttävät päreen päällä olevat savu-, loimu- ja kylmäsavulohifileet. Tuoreesta kalasta savustetut fileet painavat n. 1,7kg, valmiiksi siivutettu kylmäsavulohifile n. 1,3kg.

Kalatiskiltämme saat pienemmät palat, legendaariset Jakiksen konjakki-, appelsiini ja inkiväärigraavit, mädit, jokirapuherkut, viettelykset sekä silakasta siikaan kaiken, mitä joulupöytään kuuluu.

Varaamalla kinkun ja joulukalat etukäteen saat yhden joulun tärkeimmistä asioista pois päiväjärjestyksestä ja voit luottaa siihen, että meillä odottaa sinua juuri sellainen kinkku ja juuri sellaiset kalat, jotka joulupöytääsi haluat!!

 

Ostoskori
K‑Supermarket Jakomäki
0,00
    Kauppakassi

    Kokoa ostoslista kauppareissullesi

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä usein ostamasi tuotteet ostoslistalle yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun