Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

TÄYTÄ TILAUSLOMAKE JA TILAA OSTOKSESI VALMIIKSI KERÄILTYNÄ!

 Noutotilaukset onnistuvat joka arkipäivä, tilaus on tehtävä viimeistään noutopäivänä klo 10:00. Keräilypalvelun hinta on 5€. Voit noutaa tilaamasi ostokset joko kassalta tai kaupan takaovelta. Jos noudat takaovelta, niin soita takaovella ollessasi kaupan numeroon 020 7980270.

Valmiista valikoista löytyy arjen tärkeimpiä perustuotteita, lisätietoja-kentässä voit vapaasti tilata muita tuotteita. Mikäli toivomasi tuote ei ole valikoimassamme, niin pyrimme korvaamaan sen vastaavalla tuotteella. Ilmoithan, jos jotain tuotetta ei saa korvata vastaavalla.

Jokaisella tuotteella on lisätietokenttä, mihin voit kirjoittaa tarkemman tuotetoiveen. Esimerkiksi ruispalaleivän kohdalle voit tarkentaa "Fazer Real". Jos kilohintaisten tuotteiden kohdalla haluat alle kilon tilauksen, valitse ensin valikosta 1 (kilo), ja sen jälkeen voit kyseisen tuotteen lisätietokenttään kirjoittaa haluamasi määrän esim. 0,2kg tai 200g.

Valitse siis haluamasi tuotteet, täytä omat tietosi ja lähetä lomake. Voit lisätä tietoihin myös Plussa-kortin numerosi, niin saat plussapisteet talteen. 

HUOMAATHAN ETTÄ LOPUSSA OLEVA TILAUSHINTA EI PIDÄ PAIKKAANSA, VAAN TODELLINEN HINTA SELVIÄÄ NOUTOVAIHEESSA.

Ostoslista
K‑Supermarket Kotikenttä
0,00
    Kauppakassi

    Kokeile älykästä ostoslistaa!

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä vakiotuotteesi ostoslistalle yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun