Yhteys virhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Lasihytin väliaikainen lähiruokaverkkokauppa

Pyydämme lukemaan ohjeet ennen tilaamista:


1. Valitse tarvitsemasi tuotteet listalta. Suosi lähituottajia, mutta käytössäsi on koko Lasihytin valikoima pois lukien pakasteet, alkoholi ja tupakka.
2. Huomaathan, että muiden tuotteiden osalta joutuu näkemään hieman vaivaa ja kirjoittamaan tuotteen nimen oikean tuoteryhmän otsikon alle.
3. Tuotepuutteita esiintyy nyt tavallista enemmän. Mainitse myös saako tuotteen korvata muulla vastaavalla tuotteella.
4. Muiden kuin suosittelemiemme lähiruokien keräysmaksu on 0,50 euroa/kuittirivi. Eli ostaessasi esim. 10 kpl patukoita (1€ kpl), rivin loppusumma on 10,50 €.
5. Kuljetusmaksu on 10 € ja noutopalvelun hinta on 3€. Maksat vain yhden kuljetusmaksun tilatessasi myös Maxin kalasta samalle aikaikkunalle. Ilmoitathan siinä tapauksessa asiasta lisätiedoissa.
6. Toimituspäivät ovat tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai. Valittavissa olevat aikaikkunat ovat klo 9-13 ja klo 14-18.
7. Tilauksen ja toimituksen välissä on yksi kokonainen arkipäivä. Toimitamme nopeammin, mikäli ehdimme. Voit laittaa toiveesi lisätietokenttään ja olemme yhteydessä, mikäli toimitus aikaistuisi alkuperäisestä.
8. Maksutapana käy vain MobilePay ja ostoksista ei saa Plussaa eikä Plussa-etuja. MobilePay maksunumeromme on 14555.
9. Kirjoita lomakkeen loppuun lisätietokenttään osoite, johon haluat toimituksen tai nouto kaupalta valitsemanasi kellonaikana.
10. Lähetämme ennen noutoa/kuljetusta tekstiviestinä arvion toimitusajasta ja kuitin loppusumman. Toimitamme ostokset kun summa on maksettu MobilePayn kautta numeroomme 14555. Tilauksen loppusumma ei näy vielä tilauksen jättämisen ohessa.

Kuljetusalue 31.3. alkaen: 02780, 02770, 02330, 02340 (laajennetaan lähiaikoina)


Verkkokauppamme on väliaikainen ja kotikutoinen, mutta teemme kaikkemme, että ruoan toimituksesta jäisi hyvä mieli! Yhteydenotot tilaukset.lasihytti@k-supermarket.fi tai 044 048 9842.

Ostoslista
K‑Supermarket Lasihytti
0,00

    Kokeile älykästä ostoslistaa!

    Kirjaudu sisään niin voit lisätä vakiotuotteesi ostoslistalle yhdellä painalluksella.
    Tuotehakuun