Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Maaseudun rauhaa ja korpimetsän tervahaudan tuoksua. Syvällinen suomalainen makupari, jossa yhdistyy oman tilan maito ja suomalaisen tervan hienostunut aromi. Tässä cheddarissa on tunnetta. Aito Cheddar Tervaa on kypsytetty vähintään 4 kuukautta. Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin. Nauti aidoista hetkistä yksin, yhdessä, arjessa, juhlissa, tarjottimella, kekseillä, leivällä, salaatissa, keitossa, ruoanlaitossa, grillissä, jälkiruokana tai mihin vain luovuus asettaa rajoja. Yksittäisen tuotteen keskimääräinen paino on 1 500 g.