Yhteysvirhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Kahdeksan kuukautta kypsyneeseen Keisarin juusto valmistetaan sekä vuohen, että lehmän maidosta. Kypsytyksen ansiosta Keisarin juustossa on ainutlaatuinen maku, vuohenmaito antaa juustolle särmikkyyttä ja lehmänmaito mehevyyttä. Nimensä juusto on saanut Keisarintiestä, jonka varrella Juustoportin näyttöjuustola sijaitsee. Keisarin juusto on valittu useampana vuotena juustokilpailujen yleisön suosikiksi. Juustoportin pitkään kypsytetyt erikoisjuustot valmistetaan käsityönä Jalasjärven liikenneaseman yhteydessä olevassa näyttöjuustolassa. Samaisessa pihapiirissä sijaitsee myös aito juustokellari, jossa nämä suomalaisesta maidosta valmistetut erikoisjuustot kypsytetään. Erikoisjuustot sopivat erityisen hyvin juustotarjottimelle ja suurimpaan intohimoon niitä voi syödä sellaisenaan, suoraan rasiasta. Ruoanlaittoon ja leivontaan erikoisjuustot tuovat makua ja täyteläisyyttä. Oman suosikin voi löytää rohkeasti kokeilemalla. Yksittäisen tuotteen keskimääräinen paino on 5 000 g.

L
Laktoositon
Hyvää Suomesta
L
Laktoositon

Juustoportti keisarinjuusto

Tuote ei ole saatavilla valitsemassasi kaupassa.

Miksi en näe tuotteen hintaa enkä voi ostaa sitä?

Jos haluat nähdä tuotteen hinnan tai ostaa tuotteen verkkokaupasta, valitse ensin kauppa, josta tuote on saatavilla. Hyllysaatavuuden voit varmistaa ottamalla yhteyttä kauppaan.