Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Santa Maria Korean Style Fermented Soy & Chili Paste yhdistää fermentoitua soijapapua fermentoituun chilitahnaan. Näiden yhdistelmässä maistuu umami, mieto tulisuus, hedelmäinen makeus ja tasapainoinen hapokkuus. Koostumus on paksu kuin perinteinen korealainen doenjang-tahna, johon on lisätty seesaminsiemeniä ja chilihiutaleita. Käytä Santa Marian korealaistyylistä fermentoitua soija- ja chili -tahnaa paistettujen riisiruokien maustamiseen ja kimchi jjigae -keiton maustamiseen. Tee yksinkertaisia korealaisia kastikkeita tai lisää täyteläisiä makuja mihin tahansa muhennokseen tai pataan. Fermentoitu soija- ja chili -tahna sopii myös korealaisille klassikoille, kuten bibimbap, tai fuusioruoille, kuten salaateille, wrapeille ja tacoille. - Tyypillinen korealainen maku korealaiseen ruoanlaittoon ja fuusioihin - Fermentoidun chilin ja fermentoidun soijapavun yhdistelmä - Korealainen ruoanlaittotahna - Täydellinen pohja korealaisille kastikkeille