Yhteysvirhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Santa Maria Korean Style Fermented Soy & Chili Paste yhdistää fermentoitua soijapapua fermentoituun chilitahnaan. Näiden yhdistelmässä maistuu umami, mieto tulisuus, hedelmäinen makeus ja tasapainoinen hapokkuus. Koostumus on paksu kuin perinteinen korealainen doenjang-tahna, johon on lisätty seesaminsiemeniä ja chilihiutaleita. Käytä Santa Marian korealaistyylistä fermentoitua soija- ja chili -tahnaa paistettujen riisiruokien maustamiseen ja kimchi jjigae -keiton maustamiseen. Tee yksinkertaisia korealaisia kastikkeita tai lisää täyteläisiä makuja mihin tahansa muhennokseen tai pataan. Fermentoitu soija- ja chili -tahna sopii myös korealaisille klassikoille, kuten bibimbap, tai fuusioruoille, kuten salaateille, wrapeille ja tacoille. - Tyypillinen korealainen maku korealaiseen ruoanlaittoon ja fuusioihin - Fermentoidun chilin ja fermentoidun soijapavun yhdistelmä - Korealainen ruoanlaittotahna - Täydellinen pohja korealaisille kastikkeille

V
Vegaaninen
V
Vegaaninen

Santa Maria Korean style fermented soy & chili paste 800g

Tuote ei ole saatavilla valitsemassasi kaupassa.

Miksi en näe tuotteen hintaa enkä voi ostaa sitä?

Jos haluat nähdä tuotteen hinnan tai ostaa tuotteen verkkokaupasta, valitse ensin kauppa, josta tuote on saatavilla. Hyllysaatavuuden voit varmistaa ottamalla yhteyttä kauppaan.