Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Tamminen Naudan Fillet Cap Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselän puoleisesta, rankaa vasten olevasta ulkofileen etupään päälliosasta. Kookas, erillinen lihas omaa murean koostumuksen. Kypsennetään kokonaisena grillissä grillaten tai vaihtoehtoisesti paistinpannulla paistaen voin tai kuumakestoisen öljyn kera, jolloin kypsennystä jatketaan vielä uunissa. Suositellaan tarjoiltavan ohuiksi viipaleiksi viipaloituna. Soveltuu käytettäväksi lämpimiin salaatteihin, alkuruokiin tai pääruoaksi lisukkeiden kera. Yksittäisen tuotteen keskimääräinen paino on 450 g.
Huomaathan, että tuotteen todellinen hinta ja paino vaihtelee yksilöittäin. Arvioitu kappalehinta on laskettu tuotteen keskimääräisen painon mukaan.