Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Erityisesti naudanlihan savustukseen suunniteltu pähkinä-, lehti- ja hedelmäpuulastuja sisältävä huolellisesti valikoitu sekoitus.
Korostaa naudanlihasta valmistettujen ruokien, kuten sisäfileen, rintapaistin tai hampurilaisten makua.
Antaa ruoalle mausteisen ja vahvan savuaromin.
Savustuslastut ovat karkeaksi haketettuja puulastuja, joissa on suuri leikkuupinta.
Niitä käytetään yleensä vain lyhytaikaisessa savustuksessa.
Weber suosittelee, että savustuslastuja liotetaan vedessä vähintään 30 minuuttia ennen käyttöä, jolloin savua muodostuu hitaammin ja vähemmän.
Pari kourallista savustuslastuja riittää 10-20 minuutin savustukseen.
0,7 kg:n pussi.
Tuotemerkki: Weber