KirsikkaglögiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirsikkaglögi

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Mieto kirsikkajuomasta tehty glögi sopii illanistujaisten ja pikkujoulujen tarjottavaksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta
1 l
 
tai
1–2
 
kanelitankoa
tai
10
 
neilikkaa
tai
4
 
tähtianista
tai

Ravintosisältö

Energia
271 kJ / 64 kcal
Rasva
0,6 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
13,6 g
josta sokereita
12,5 g
Proteiini
0,6 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Keitä mehua, kanelitankoa, neilikoita ja tähtianiksia kattilassa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. (Makeuta halutessasi sokerilla tai mausta kirsikkaliköörillä.) Siivilöi glögi laseihin. Lisää joukkoon esimerkiksi kuivattuja karpaloita ja manteleita.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Fontana kirsikka mehujuoma 1 l
    Hinta 2,49/kpl
    2,49/l
  • Pirkka kanelitanko 15g
    Hinta 1,25/kpl
    83,33/kg
  • Santa Maria Neilikka jauhettu, pussi 20g
    Hinta 2,09/kpl
    104,50/kg
  • Santa Maria Tähtianis kokonainen, pussi 15g
    Hinta 2,59/kpl
    172,67/kg
  • Meira kanelitanko 15g
    Hinta 2,55/kpl
    170,00/kg
  • Santa Maria Kaneli kokonainen, pussi 22g
    Hinta 2,15/kpl
    107,50/kg
  • Pirkka neilikka 25g jauhettu
    Hinta 1,45/kpl
    58,00/kg
  • Meira Neilikka 30g jauh pussi maust
    Hinta 1,85/kpl
    61,67/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (22 arviota)