• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Perinteinen glögi

Perinteinen glögi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 88,9 kcal / 100 g

Ainekset

    • 4dlvettä
    • 1dlsokeria
    • 1-2kanelitankoa
    • 10kokonaista neilikkaa
    • 1tlkardemumman siemeniä
    • palainkivääriä
    • 1plo(0,75 l)punaviiniä
    • (1-2 dlmaustamatonta alkoholia)

Laseihin

    • kuorittuja manteleita
    • rusinoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä vettä, sokeria ja mausteita 10-15 minuuttia. Siivilöi mausteliemi.
  2. Sekoita joukkoon mustaherukkamehu ja viini. Kuumenna glögi, mutta älä enää keitä. Kaada perinteinen glögi laseihin tai mukeihin. Voit terästää glögin alkoholilla halutessasi. Lisää laseihin rusinoita ja kuorittuja manteleita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 88,9 kcal372 kJ
  • Proteiinia0,2 g
  • Hiilihydraatteja12,4 g
  • Rasvaa0,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4