• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punainen glögi

Punainen glögi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 57 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kiehauta vesi. Lisää joukkoon kanelitanko, neilikat ja kardemumma. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  2. Siivilöi mausteet pois. Lisää mausteliemeen mehu ja vaahterasiirappi. Kuumenna glögi.
  3. Jaa glögi laseihin tai mukeihin. Ripottele koristeeksi muutama puolukka. Pistä cocktailtikkuihin taateli ja pekaanipähkinä. Aseta cocktailtikku lasin tai mukin reunalle. Nauti glögi kuumana.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 57 kcal238 kJ
  • Proteiinia0,19 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa0,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille