Punainen glögi
Ilman viiletessä erilaiset kuumat juomat lämmittävät. Erityisesti glögi on joulunodotuksen suosikkijuoma! Itse tehtynä glögi maistuu erityisen hyvältä.
4 annostaalle 30 min57 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 5dlvettä
- 1kanelitanko
- 10kokonaista neilikkaa
- 1/4tlkardemummaa
- 1/4dlpuolukoita
- 4cocktailtikkua
Valmistus
alle 30 min- Kiehauta vesi. Lisää joukkoon kanelitanko, neilikat ja kardemumma. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Siivilöi mausteet pois. Lisää mausteliemeen mehu ja vaahterasiirappi. Kuumenna glögi.
- Jaa glögi laseihin tai mukeihin. Ripottele koristeeksi muutama puolukka. Pistä cocktailtikkuihin taateli ja pekaanipähkinä. Aseta cocktailtikku lasin tai mukin reunalle. Nauti glögi kuumana.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 57 kcal238 kJ
- Proteiinia 0,19 g
- Hiilihydraatteja13,3 g
- Rasvaa0,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi