Kolme pikaideaa hauskempaan arkikokkaukseen

Kolme pikaideaa hauskempaan arkikokkaukseen

Päivitetty 8.3.2020

Joskus parempi arkiruoka syntyy hyvin pienillä teoilla ja herkullisen ruoan ja juoman yhdistämisellä. Kolme uutta kauppavalmista ideaa tekevät kotikokkailusta päivän kohokohdan. Mikä sopii juuri sinun perheellesi?

Kaipaako arkikeittiösi lisää iloa ja uutta energiaa?

Helpot ja herkulliset uudet ratkaisut tuovat arkiseen kokkailuun tuoretta iloa ja energiaa. Lue alta vinkit, joilla teet perheen ruokahetkistä jälleen arjen kohokohtia!

Mikä ruoka ja juoma sopii sinun mielestäsi parhaiten yhteen? Kerro meille oma suosikkisi ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa 20€ lahjakortin ruokaostoksille. Osallistu arvontaan >>

Juhli arkea yhdessä

Voisiko arjellekin nostaa maljan? Koko perheen marjacocktailit tuovat iltojen arkikeittiöön tunnelmaa. Mansikoista tai mustikoista valmistetun raikkaan juoman äärellä jokainen perheenjäsen voi miettiä päivästä jonkin maljan arvoisen syyn. Samalla kiinnitetään huomio hyvää arkea rakentaviin pieniin onnistumisiin. Värikäs ja koristeellinen juoma on pöydän keskipiste, joten sen kanssa toimivat arjen helpoimmat ja nopeimmat perusruoat. Myös perheen valikoivimmat syöjät nauttivat näin yhden päivän kasvisannoksista. Parhaat juomareseptit löydät täältä. Maistuvat pakastemarjat, vitamiinirikkaat mehut ja koristeelliset yrtit löydät K-Citymarketeista.

KCM natiivi saittiartikkeli1

Päivitä makupaletti

Ovatko vanhat luottoreseptit muuttuneet kuluneiksi? Uusi yllättävä aromi nostaa tutut herkut uudelle tasolle. Jos olet kokeillut jo yrttejä, mausteita ja kastikkeita, anna ruokajuomalle mahdollisuus. Yhdistä mausteiseen, aasialaisvaikutteiseen suosikkiruokaan makea matalahappoinen juoma, rasvaiseen ja suolaiseen herkkuun raikkaan hapokas juoma ja kasvispitoiseen annokseen keveä ja pehmeä hedelmäinen maku. Uudet makuyhdistelmät herättävät aistit ja tekevät arkiruokailuista elämyksen.

K-Citymarketit ovat arjen makupaletin mestareita. Kauppojemme asiantuntijat auttavat löytämään laajasta juomavalikoimasta juuri ne vaihtoehdot, jotka antavat uuden elämän sinun omille arjen bravuureillesi.

KCM natiivi saittiartikkeli2

Ota varaslähtö

Pitkän työpäivän jälkeen siirtyminen kotikeittiöön voi joskus tuntua haastavalta. Viidentoista minuutin herkullinen hengähdyshetki tekee kotitöihin ryhtymisestä arkipäivän kohokohdan. Tämän kevään ajankohtaisin yhdistelmä on muutama kuutio lempijuustoasi ja raikasta alkoholitonta olutta tai siideriä. Kokeile vaikkapa tuorejuustoja ja vehnäolutta tai vahvoja juustoja ja IPA-olutta. Pienen hengähdyshetken jälkeen illallisen valmistelu tuntuu jälleen innoittavalta – ja kylläisyyden tunteella on aikaa rekisteröityä.

K-Citymarketissa on laaja valikoima ajankohtaisia juomauutuuksia ja kauppojemme asiantuntijat antavat parhaat neuvot juustojen ja juomien yhdistämiseen.

Lue lisää K-Citymarketin monipuolisesta juomavalikoimasta >>

KCM natiivi saittiartikkeli3