Tuoretta leipää K-Citymarketista

Tuoretta leipää K-Citymarketista

Mikä onkaan ihanampaa, kuin lämmin ja tuoksuva, juuri uunista tullut tuore leipä?

Tuoreesta leivästä voit loihtia helposti aamiaisen, välipalan tai nauttia vaikka hyvän keiton kanssa. Meiltä K-Citymarketista saat tuoretta leipää joka päivä - myös sunnuntaisin!

Välipaloja ja ruokaisia herkkuja

Kaupan paistopisteeltä nappaat helposti mukaan herkullisen leivän tai makean herkun. Leipä sopii arjen ruokaisiin välipaloihin ja erilaisiin pikaruokiin kuten toasteihin, bruchettoihin, kolmioleipiin ja lämpimiin leipiin.

leipa fiilis 680 2

Monipuolinen valikoima ja paikallisuus

K-Citymarketista löydät runsaan valikoiman erilaisia Pirkka-sarjan leipiä, lähileipätuotteita ja gluteenittomia leipiä. Gluteenittomat leivät sopivat keliaakikoille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Runsaskuituisuus on selkeä lisäarvo terveellistä leipää ostavalle ja tähän tarpeeseen vastaavat lähes kaikki ruisleivät sekä monet täysjyväiset vaaleat leivät ja sämpylät. Kauppojen paistopisteiden paistovalmiit leivät ovat rakaisu arjen eväisiin ja herkutteluun. Olipa suosikkisi ruis-, vehnä-, kaura-, siemen-, kokojyvä- tai juuresleipä, kannattaa suunnata leipäostoksille omaan K-Citymarketiin.

Paikallisuus

Lähiruoka ja paikallisuus ovat arvossaan myös leipäosastolla. Paikallisesti toimivat leipomot leipovat erilaisia leipiä oman alueensa tarpeisiin ja tottumuksiin: Itä-Suomessa maistuu ruislimppu ja pohjoisessa ohut rieska muuta maata enemmän. Tutustu rohkeasti paikallisiin tuotteisiin omassa K-Citymarketissasi. Voit myös aina toivoa tuotetta oman kaupan valikoimaan, jos et sitä sieltä vielä löydä.

Tervetuloa leipäostoksille omaan K-Citymarketiisi!

leipa fiilis 680