Maistuisiko varaslähtö pääsiäistunnelmaan?

Maistuisiko varaslähtö pääsiäistunnelmaan?

Päivitetty 23.3.2020

Herkullinen juhla-ateria syntyy myös ilman turhaa vaivannäköä. K-Citymarketin ruokaideat varmistavat, että pääsiäinen on ihana pitkä viikonloppu.

1. Viiden raaka-aineen taktiikka

Pääsiäisen herkullisin ateria syntyy puhtaista mauista. Muutaman raaka-aineen annokset ovat nyt pinnalla ja sama trendi sopii loistavasti myös kotikeittiöön. Minimalistinen resepti tekee ruoanlaitosta vaivatonta. Satsaa siis laadukkaaseen lampaanlihaan, ja anna sen löytää arominsa tarkkaan valituista mausteista.

Pääsiäisen parhaat puhtaiden makujen reseptit löydät täältä. Raikkaat yrtit, mausteet ja tuoreet lampaan- ja karitsanlihat löydät K-Citymarketeista.

KCM pääsiäinen kuvitus 1

2. Juhlava juomabuffet

Keväinen juomabuffet onnistuu muutamallakin tuotteella ja piristää kotiruokailun juhlavammaksi. Kata makusi mukaan esimerkiksi limonaditölkit, kombucha-pullot tai vaikkapa alkoholittomat erikoisoluet ja siiderit jäillä täytettyyn astiaan, ja aseta se kattauksen keskelle.

K-Citymarketit tarjoavat huomattavan laajan valikoiman ajankohtaisia juomauutuuksia. Kaupoistamme löydät parhaat ruoan ja juoman yhdistelmät jokaiseen makuun.

KCM pääsiäinen kuvitus 2

3. Vartin jälkiruokaherkut

Pääsiäisen makumaailmaan kuuluvat rahka ja suklaa, joten kauden jälkiruoat voi valmistaa aikaa hukkaamatta. Kokeile näyttävän väristä lemon curd -rahkaa tai koristeellista jättiläissuklaalevyä, jotka jättävät aikaa viikonlopusta nauttimiseen. Jos kaipaat lisää pääsiäisen tunnelmaa, lisää kattaukseen suloinen pääsiäisseppele tai ylellisesti koristeltuja pääsiäismunia.

K-Ruoka.fi -reseptit tekevät juhlaherkuttelusta helppoa. K-Citymarketeista saat suussa sulavat jälkiruoka-ainekset, kauden ihanimmat makeiset ja kauniit valmiskoristeet yhdellä kertaa.

KCM pääsiäinen kuvitus 3