Hyvinvointia ja hyvää oloa K-Citymarketista

Hyvinvointia ja hyvää oloa K-Citymarketista

Päivitetty 30.12.2022

K-Citymarketin laajoista valikoimista löydät kaiken, mitä tarvitset voidaksesi hyvin. Halusitpa sitten aloittaa uuden harrastuksen, syödä terveellisemmin tai saada virkeyttä omaan arkeen, tervetuloa ostoksille K-Citymarketiin!

Verkkokaupassamme voit herkullisten ja terveellisten raaka-aineiden lisäksi tutustua laajaan kuntoilu- ja fitness-tuotteiden valikoimaamme. Alta löydät inspiroivia artikkeleita terveellisistä valinnoista sekä herkullisia reseptejä, jotka tuovat virtaa arkeen.

avaava aamutreeni kuvitus 680

Kevennä kuntoilemalla

Vaikka kuntoilun aloitus tuntuu joskus työläältä, pääset parhaiten alkuun vaikkapa kevyellä aamutreenillä tai kaikki aistit herättävällä sauvakävelyllä. Kovempaan harjoitteluun kannattaa valita kahvakuula oman kunnon mukaan. Katso lisää vinkkejä aamutreeniin tai valitse itsellesi sopivin kutoiluväline K-Citymarketista. Kuntoilutuotteita voit selata lisää verkkokaupasta >

Gymstick Pro kahvakuula 4kg - kuva

Gymstick Pro kahvakuula 4kg

Katso lisää ›

Gymstick Active kävelysauvat 105 cm - kuva

Gymstick Active kävelysauvat 105 cm

Katso lisää ›

Gymstick Active voimakuminauha, medium - kuva

Gymstick Active voimakuminauha, medium

Katso lisää ›

Gymstick Active Myofascia pallo - kuva

Gymstick Active Myofascia pallo

Katso lisää ›

tekniikka-fiilis 680

Tekniikka terveyden tukena

Oletko jo tutustunut kotikäyttöisiin verenpainemittareihin tai verensokerimittareihin? Tiedätkö, mitä vaaka tai älyranneke voikaan kertoa terveydestäsi? Entä mikä on lihashuoltovasara? Tutustu K-Citymarketissa myytäviin terveyslaitteisiin ja hyvinvointilaitteisiin. Tutustu tuotteisiin >

avia5

Avia - uutta intoa treeneihin

Avia tarjoaa aktiiviseen arkeen täydellisen vaatemalliston koko perheelle. Mallisto on nyt myynnissä yksinoikeudella Suomessa vain K-Citymarketeissa! Lue lisää Avia-tuotteista tai tutustu tuotteisiin verkkokaupassa: