Tekniikka terveyden tukena

Tekniikka terveyden tukena

Päivitetty 30.12.2022

Oletko jo tutustunut kotikäyttöisiin verenpainemittareihin tai verensokerimittareihin? Tiedätkö, mitä vaaka tai älyranneke voikaan kertoa terveydestäsi? Entä mikä on lihashuoltovasara? Tutustu K-Citymarketissa myytäviin terveyslaitteisiin ja hyvinvointilaitteisiin.

Verenpainemittari

Kohonnut verenpaine on on riski terveydelle ja on yleistä etenkin keski-iän ylittäneillä. Verenpaineen kohoaminen ei välttämättä oireile mitenkään, mutta rasittaa valtimoita ja sydäntä salakavalasti. Verenpainetta voi kätevästi mitata ja seurata kotona omalla verenpainemittarilla.

Verenpainemittarit mittaavat paineen joko ranteesta tai olkavarresta. Laitteissa on suuret ja selkeät näytöt, jotka kertovat tulokset helppolukuisesti. Osassa laitteita on lisäksi värikoodaus, joka selkeyttää tulosten tulkintaa entisestään.

Joihinkin verenpainemittareihin voi olla saatavilla myös eri kokoisia mansetteja, jos peruskoko on liian suuri tai pieni. Bluetooth-ominaisuudella varustetut laitteet siirtävät tiedot omaan puhelimeen ladattavaan mobiilisovellukseen, jossa niitä on helppo seurata.

tekniikka terveys verenpainemittari 680x300

Tutustu verenpainemittareihin:

Älyranneke ja aktiivisuusranneke

Erilaiset äly- ja aktiivisuusrannekkeet tukevat hyvinvointia monella tapaa. Ne mittaavat sykettä ja voivat seurata esimerkiksi aktiivisuutta, poltettuja kaloreita sekä unen laatua. Älyrannekkeet voi usein yhdistää myös puhelimeen, jolloin ne kertovat saapuvista puheluista ja viesteistä. GPS-ominaisuudella varustettu laite on kätevä lenkkikaveri kertoen kuljetun matkan sekä nopeuden.

tekniikka terveys ranneke 680x300huawei

Tutustu älyrannekkeeseen:

Lihashuoltovasara

Palaudu urheilusuorituksen jälkeen nopeasti hierovan hierontavasaran avulla. Monet ammattiurheilijat käyttävät lihashuoltovasaraa päivittäin ja laite löytyy usealta fysioterapeutin ja kiropraktikon vastaanotolta.

Voit käyttää React lihashuoltovasaraa alkulämmittelyyn sekä palautumiseen. Hiero erilaisilla hierontapäillä lihaksia, jänteitä ja niveliä tai stimuloi verenkiertoa. Voit valita juuri itsellesi sopivan hierontatason.

Lataa akku ja nauti langattomasti palauttavasta hieronnasta missä vain!

tekniikka lihashuoltovasara 680x300

tutustu lihashuoltovasaraan:

Kivunlievittäjä

Kivunlievittäjälaite on helppokäyttöinen ja lääkkeetön tapa hoitaa erilaisia lihas- ja nivelkipuja. Kivunlievittäjän toiminta perustuu iholle asetettaviin elektrodeihin ja sähköiseen TENS-tekniikkaan (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation), jonka teho on kliinisesti todistettu. TENS-laite estää kipusignaalien kulkua aivoihin, kiihdyttää endorfiinien tuotantoa sekä tehostaa verenkiertoa. Omron E3 Intense -kivunlievittäjässä on automaattisia ohjelmia eri kehonosille, 3 hierontatilaa ja 15 voimakkuustasoa. Laite on kompaktin kokoinen ja kätevä kuljettaa mukana myös matkalla.

tekniikka terveys kivunlievittaja 680x300

Tutustu kivunlievittäjään:

Kuumemittari

Kuumemittari kuuluu joka kodin lääkekaapin perusvarustukseen. Normaalia korkeampi ruumiinlämpö voi kertoa sairaudesta, joista yleisimmin kyseessä on tavallinen nuhakuume eli flunssa. Kuumetta voidaan mitata perinteisellä elohopeamittarilla tai helppokäyttöisellä digitaalisella mittarilla. Erityisen kätevä pienten lasten kuumeen mittaamisessa on otsakuumemittari.

tekniikka terveys otsakuumemittari 680x300

Tutustu kuumemittareihin:

Vaaka

Perinteinen vaaka auttaa painon tarkkailussa ja tukee painonhallintaa. Digitaalinen vaaka toimii paristoilla ja antaa tarkan tuloksen. Diagnostiikkavaaka ja kehonkoostumusvaaka antavat painon lisäksi tietoa myös esimerkiksi painoindeksistä, rasvaprosentista, nesteen määrästä, lihaksista ja luumassasta. Omron VIVA -kehonkoostumusvaa´an Bluetooth-ominaisuudella tiedot on helppo siirtää myös mobiilisovellukseen.

tekniikka terveys vaaka 680x300

Tutustu vaakoihin: