Arkipakkaus

Arkipakkaus

Päivitetty 16.4.2019

Tilaa kerran ja unohda - arjen tuotteet yhdessä pakkauksessa!

Arkipakkauksen avulla säästät aikaa, vaivaa ja luontoa

Pyykinpesuaineet, WC-paperit ja tiskikonetabletit toimitetaan kotiisi säännöllisin väliajoin jatkuvana tilauksena. Kotiinkuljetus maksetaan tyhjillä muovipakkauksilla, jotka otamme mukaamme aina uuden Arkipakkauksen toimituksen yhteydessä.

Sinun tarvitsee vain valita tuotteet ja määritellä toimitusväli, me hoidamme kaiken muun.

Arkipakkaus-kokeilu on käynnistynyt. Haluatko tiedon kun kokeilu laajenee?

jata yhteystietosi

Miten palvelu toimii?

arkipakkaus-miten-toimii2

Saatavilla olevat tuotteet

arkipakkaus saatavilla-olevat-tuotteet 364x258 kopio

Arkipakkauksen ensimmäisessä vaiheessa voit tilata tarpeellisia kodin tarvikkeita; pesuaineita ja papereita. Tulevaisuudessa lisäämme pakkaukseen uusia tuotteita ja kategorioita, saamamme palautteen ohjaamana. Katso alta tämän hetken tuoteperheet!

Pesuaineet

Arki toimii kun pyykki ja tiskikone laulaa tasaisesti. Nyt varmistetaan että hyvät pesuaineet ovat aina varastossa!

arkipakkaus pesuaineet 332x233 kopio

Arkipakkaukseesi voit valita hajusteettomia tai hajustettuja pyykinpesunesteitä, tehokkaita mutta vastuullisia tiskikonetabletteja ja ympäristöystävällisiä pesuaineita. Tuttuja tuotteita ja parhaita uutuuksia!

Paperit

Eikö olisi ihanaa, jos vessapaperi ei pääsi koskaan loppumaan - tai sitä ei olisi vahingossa kahta jättipakettia kaapissa?

arkipakkaus paperit 247x166 kopio

Arkipakkauksessa on joka kodin tärkeimmät paperit tutuissa brändeissä. Valikoimasta löytyy mm. luonnon ystävälle valkaisemattomat tuotteet sekä aina imukykyiset talouspaperit. Valitse kerran sopiva määrä ja unohda sitten paperit - homma on hoidossa!

Puuttuiko jotain?

Kerro meille minkä tuotteiden automaattinen täydennys auttaisi sinua arjessa eniten tai mitä paranneltavaa nykyisessä palvelussa on.

Tietoa kokeilusta

Arkipakkaus on K-ryhmän, Unileverin, Metsä Tissuen, Orthexin ja Encore Ympäristöpalveluiden yhdessä kehittämä kokeilu, jossa testataan uutta palvelukonseptia. Tavoitteena on luoda palvelu, joka helpottaa arjen hallintaa kestävällä tavalla ja kannustaa kierrättämään muovia kotona.

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa palvelun lopulliseen muotoon.

Asiakaspalautteen avulla voimme kehittää Arkipakkauksesta entistäkin paremman, joten kuulemme mielellämme mistä palvelussa pidit ja mistä et.

jata-palautetta-arkipakkaus