K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Auto laturiin ja ostoksille

Auto laturiin ja ostoksille

Rakennamme koko maan kattavan sähköautojen latausverkoston, joka mahdollistaa sähköauton lataamisen kätevästi kauppareissun aikana. Ensimmäiset uudet pikalatureilla varustetut K-Latauksen latausasemat on avattu K-Kauppojen yhteyteen ja verkoston rakentaminen jatkuu tiuhaa tahtia myös vuonna 2019.

Rakennamme koko maan kattavan sähköautojen latausverkoston, joka mahdollistaa sähköauton lataamisen kätevästi kauppareissun aikana. Jo 20 K-kaupan yhteydessä on uusi K-Latauksen pikalatausasema. Kokonaisuudessaan K-Lataus-asemia on eri puolilla Suomea 50, ja latauspisteitä niillä on yli 200. Verkoston rakentaminen jatkuu tiuhaa tahtia koko kuluvan vuoden ajan.

Rakenteilla oleva latausasemaverkosto täydentää merkittävästi K-kauppojen nykyistä latausverkostoa, ja vuoden 2019 lopussa sähköauton voi ladata jo yli 70 K-kaupan yhteydessä. Uusille latausasemille tulee yhteensä 100 kokonaan uutta pikalatauspistettä. Latausasemat on merkitty tunnistettavasti ja näkyvästi, jotta ne on helppo löytää kauppojen parkkihalleista tai parkkipaikka-alueelta.

K-Latauksen latausasemilla voi ladata kaiken tyyppiset ladattavat autot. Peruslatauspisteillä maksimilatausteho on 22kW ja pikalatauspisteillä vähintään 50 kW.

Katso täältä K-Lataus-asemat >>
Näin lataat sähköauton, katso ohjeet >>

Rekisteröidy nyt K-Latauksen asiakkaaksi!

K-Latauksen latausasemat toimivat sovelluskaupoista ladattavalla veloituksettomalla K-Lataus-sovelluksella sekä erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella. Lataamisen maksaminen onnistuu joko tunnisteeseen tai sovellukseen liitetyllä maksukortilla, jolloin maksu tapahtuu näppärästi jokaisen lataustapahtuman taustalla.

Rekisteröityneille käyttäjille peruslataus (Type 2) on K-Latauksen asemilla ilmaista ja pikalatauksesta (CCS ja CHAdeMO) veloitetaan 0,20€/min.

K-Lataus-asemilla voi maksaa myös kertamaksulla. Rekisteröitymättömille asiakkaille peruslatauksesta veloitetaan 1€ aloitusmaksu, jonka jälkeen lataus on ilmaista. Pikalatauksesta veloitetaan 1€ aloitusmaksu sekä 0,20€/min. Lopullinen veloitus tapahtuu todellisen latauksen mukaan.

Lue lisää >>

Plussa-pisteet talteen!

Lataaminen K-Latauksen pikalatauspisteillä alkaa kerryttää maksullisuuden myötä myös Plussa-pisteitä. Huolehdithan siis, että olet liittänyt K-Latauksen profiiliisi Plussa-korttisi!

Katso täältä K-Lataus-asemat>>
Näin lataat sähköauton, katso ohjeet>>

Lue lisää