K-kaupassa
Auto laturiin ja ostoksille

Auto laturiin ja ostoksille

Rakennamme koko maan kattavan sähköautojen latausverkoston, joka mahdollistaa sähköauton lataamisen kätevästi kauppareissun aikana. Ensimmäiset uudet pikalatureilla varustetut K-Latauksen latausasemat on avattu K-Kauppojen yhteyteen ja verkoston rakentaminen jatkuu tiuhaa tahtia myös vuonna 2019.

Rakennamme koko maan kattavan sähköautojen latausverkoston, joka mahdollistaa sähköauton lataamisen kätevästi kauppareissun aikana. Jo 20 K-kaupan yhteydessä on uusi K-Latauksen pikalatausasema. Kokonaisuudessaan K-Lataus-asemia on eri puolilla Suomea 50, ja latauspisteitä niillä on yli 200. Verkoston rakentaminen jatkuu tiuhaa tahtia koko kuluvan vuoden ajan.

Rakenteilla oleva latausasemaverkosto täydentää merkittävästi K-kauppojen nykyistä latausverkostoa, ja vuoden 2019 lopussa sähköauton voi ladata jo yli 70 K-kaupan yhteydessä. Uusille latausasemille tulee yhteensä 100 kokonaan uutta pikalatauspistettä. Latausasemat on merkitty tunnistettavasti ja näkyvästi, jotta ne on helppo löytää kauppojen parkkihalleista tai parkkipaikka-alueelta.

K-Latauksen latausasemilla voi ladata kaiken tyyppiset ladattavat autot. Peruslatauspisteillä maksimilatausteho on 22kW ja pikalatauspisteillä vähintään 50 kW.

Katso täältä K-Lataus-asemat >>
Näin lataat sähköauton, katso ohjeet >>

Rekisteröidy nyt K-Latauksen asiakkaaksi!

K-Latauksen latausasemat toimivat sovelluskaupoista ladattavalla veloituksettomalla K-Lataus-sovelluksella sekä erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella. Lataamisen maksaminen onnistuu joko tunnisteeseen tai sovellukseen liitetyllä maksukortilla, jolloin maksu tapahtuu näppärästi jokaisen lataustapahtuman taustalla.

Rekisteröityneille käyttäjille peruslataus (Type 2) on K-Latauksen asemilla ilmaista ja pikalatauksesta (CCS ja CHAdeMO) veloitetaan 0,20€/min.

K-Lataus-asemilla voi maksaa myös kertamaksulla. Rekisteröitymättömille asiakkaille peruslatauksesta veloitetaan 1€ aloitusmaksu, jonka jälkeen lataus on ilmaista. Pikalatauksesta veloitetaan 1€ aloitusmaksu sekä 0,20€/min. Lopullinen veloitus tapahtuu todellisen latauksen mukaan.

Lue lisää >>

Plussa-pisteet talteen!

Lataaminen K-Latauksen pikalatauspisteillä alkaa kerryttää maksullisuuden myötä myös Plussa-pisteitä. Huolehdithan siis, että olet liittänyt K-Latauksen profiiliisi Plussa-korttisi!

Katso täältä K-Lataus-asemat>>
Näin lataat sähköauton, katso ohjeet>>

Lue lisää