Auto laturiin ja ostoksille

Auto laturiin ja ostoksille

Päivitetty 24.3.2021

K-Lataus on koko maan kattava sähköautojen latausverkosto, jonka asemat sijaitsevat K-kauppojen yhteydessä. K-Lataus-verkostoon kuuluu kaikkiaan lähes 80 asemaa, joilla on yhteensä yli 100 pika- ja lähes 300 peruslatauspistettä. Uusia K-Lataus-asemia rakennetaan koko ajan lisää.

K-Lataus on koko maan kattava sähköautojen latausverkosto, joka laajenee jatkuvasti kun uusia asemia avataan ympäri Suomen. Latausasemat sijaitsevat kauppojen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä, joten voit ladata sähkö- tai hybridiautosi uusiutuvalla energialla esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Jo lähes 80 K-kaupan yhteydestä löytyy jo K-Lataus-asema. Asemat sijaitsevat kauppojen parkkihallissa tai parkkipaikka-alueella.

K-Latauksen latausasemilla voi ladata kaiken tyyppiset ladattavat autot. Peruslatauspisteillä maksimilatausteho on 22kW ja pikalatauspisteillä vähintään 50 kW.

Katso täältä K-Lataus-asemat >>
Näin lataat sähköauton, katso ohjeet >>

Rekisteröidy nyt K-Latauksen asiakkaaksi!

K-Latauksen latausasemat toimivat sovelluskaupoista ladattavalla veloituksettomalla K-Lataus-sovelluksella sekä erikseen tilattavalla K-Lataus-tunnisteella. Lataamisen maksaminen onnistuu joko tunnisteeseen tai sovellukseen liitetyllä maksukortilla, jolta maksut veloitetaan seuraavan kuun ensimmäisenä maanantaina.

Rekisteröityneille asiakkaille peruslataus (Type 2) maksaa 0,02€/min ja pikalataus (CCS ja CHAdeMO) 0,20€/min. Rekisteröitymättömiltä asiakkailta veloitetaan lisäksi 1€ aloitusmaksu. Rekisteröityneiltä asiakkailta ei veloiteta aloitusmaksua.

K-Lataus-asemilla voi maksaa myös kertamaksulla. Rekisteröitymättömille asiakkaille peruslatauksesta veloitetaan 1€ aloitusmaksu, jonka jälkeen lataus on ilmaista. Pikalatauksesta veloitetaan 1€ aloitusmaksu sekä 0,20€/min. Lopullinen veloitus tapahtuu todellisen latauksen mukaan.

Lue lisää >>

Plussa-pisteet talteen!

Lataaminen K-Latauksen pikalatauspisteillä alkaa kerryttää maksullisuuden myötä myös Plussa-pisteitä. Huolehdithan siis, että olet liittänyt K-Latauksen profiiliisi Plussa-korttisi!

Katso täältä K-Lataus-asemat>>
Näin lataat sähköauton, katso ohjeet>>