K-Ruoka-sovelluksen mobiilietu

K-Ruoka-sovelluksen mobiilietu

Päivitetty 17.5.2024

Jopa -40 % alennus tuotteesta joka viikko! Aktivoi mobiilietu K-Ruoka-sovelluksessa ja lunasta etusi lähimmästä K-ruokakaupasta.

Viikon mobiilietu

K-Ruoka-sovelluksen viikon aktivoitavana henkilökohtaisena mobiilietuna on Valiojogurtti laktoositon 1 kg, myös juotava 0,95 l (ei luonnonjogurtti+, A+ eikä luomu), Plussa-kortilla 1,00/tlk, ilman Plussa-korttia 1,99/tlk. Rajoitus 2 tlk/asiakas. Etu on voimassa 20.5.-26.5.2024.

VKO-21 PT OmaPlussa-edut 2024-05 mobiilietu verkkosivu 680 × 400 SU

Mobiiliedun saa aktivoitua käyttöönsä K-Ruoka-sovelluksen OmaPlussa-edut kohdassa painamalla tuotteen kohdalla olevaa Aktivoi etu –nappia, tällöin etu tallentuu Plussa-kortille. Etu tallentuu Plussa-kortille, jonka numero on syötetty sovellukseen. Kun etu on aktivoitu sovelluksessa, voi edun lunastaa lähimmästä K-ruokakaupasta käyttämällä Plussa-korttia maksutapahtuman yhteydessä. Etu on henkilökohtainen, etkä voi lunastaa rinnakkaiskorttilaisen etua.

Eikö sinulla ole vielä K-Ruoka-sovellusta? Lataa se näin:

1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka", tai klikkaa alla olevista kuvakkeista. Lataa sovellus puhelimeesi.

play store 100px Apple store 100px

2. Kirjaudu sisään ja lisää Plussa-korttisi numero käyttäjätiliin. Mikäli sinulla ei ole Plussa-korttia, tilaa se ilmaiseksi täältä.

3. Sovelluksesi on nyt valmis käyttöön!

Kysyttävää OmaPlussa-eduista

Katso yleisimmät kysymykset vastauksineen täältä.