K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
K-Ostokset näyttää ostotietosi ja ostostesi kotimaisuustason

K-Ostokset näyttää ostotietosi ja ostostesi kotimaisuustason

Uudessa Plussa-asiakkaille tarkoitetussa K-Ostokset-palvelussa pääset tutkailemaan K-ruokakaupoista tekemiäsi ostoksia. Näet omalla Plussa-kortillasi tekemäsi ostokset ja voit tarkastella niitä viimeisen vuoden ajalta. Palvelu löytyy K-Ruoka-sovelluksesta ja osoitteesta K-Ruoka.fi/ostokset .

Mikä on ostostesi kotimaisuustaso?

Kotimainen ruoka on meille K-ryhmässä sydämen asia. Siitä syystä kehitimme K-Ostoksiin kotimaisuustason, joka kertoo sinulle siitä, miten paljon ostat kotimaista ruokaa verrattuna ihmisiin, jotka ostavat yhtä paljon K-ryhmästä vuoden aikana kuin sinä.

Jos haluat, voit asettaa itsellesi tavoitteen ja nostaa kotimaisuustasoasi. Palvelu kertoo sinulle viikkotasolla kehityksestäsi!

Miten paljon ostat maitoa tai esimerkiksi kurkkua suhteessa naapurustoosi?

K-Ostoksissa voit verrata omia ostoksiasi naapuruston ostoksiin. Oletko kaurajuoman tai makeisten suurkuluttaja vai kenties ahkera kasvisten syöjä naapureihisi verrattuna? Entäs, yltääkö kotimaisuustasosi korkeammalle kuin naapurustosi? Tämä kaikki selviää K-Ostoksista!

K-ostokset-button

Palvelu löytyy myös K-Ruoka-sovelluksen "Lisää"-valikosta.

Näin käytät palvelua:

1. Luo K-Tunnus

K-Tunnus on henkilökohtainen digitaalinen tunnuksesi K-ryhmän palveluihin.

2. Tunnistaudu vahvasti

Päästäksesi näkemään ostoksesi, tunnistaudu omilla verkkopankkitunnuksillasi.

3. Hyväksy palvelun käyttöehdot ja astu sisään

Hyväksymällä palvelun käyttöehdot pääset sisään palveluun.

4. Tunnistatko itsesi? Mikä yllätti? Mitä toivoisit lisää?

Tutki ostoksiasi. Ymmärrä niiden vaikutukset. Tee valintasi K-ruokakaupoissa. Kehitämme K-Ostoksia kunnianhimoisesti. Mikäli sinulla on idea tai huomasit, että jokin on pielessä, kerrothan siitä meille antamalla palautetta palvelussa!

K-ostokset-button