K-Ruoka-sovellus helpottaa arkeasi

K-Ruoka-sovellus helpottaa arkeasi

Lataa nyt paras kauppakaveri ja apu ostosten suunnitteluun! Viiden euron latausetu näkyy Plussa-kortillasi seuraavan kuukauden puolessa välissä. Suosittu K-Ruoka-sovellus on ladattavissa kaikille mobiililaitteille! Älykkäät toiminnot tekevät ostoslistan suunnittelusta, kaupassa käymisestä ja ruokainspiraation löytämisestä entistä helpompaa.

Mobiilisovelluksesta löydät

 • Usein ostamasi tuotteet ja jaettavan ostoslistan
 • Henkilökohtaiset etusi
 • Oman Plussa-pistekertymän
 • Oman kaupan aukioloajat ja tarjoukset
 • Lähes 8 000 K-Ruoka.fi:n reseptiä
 • Omat suosikkireseptit
 • K-ruokakaupat kartalla
 • Keräilypassit
 • Verkkokaupan
 • Kaupan valikoiman

Sovellus tarjoaa runsaasti uusia ideoita ja inspiraatiota ruoanlaittoon, niin arkeen kuin juhlaan! Reseptihakua voit rajata myös erityisruokavalioiden perusteella. Sovellus ehdottaa sinulle myös suosituimpia, sesongin raaka-aineista valmistettuja, ajankohtaisia sekä helppoja ja edullisia reseptejä, joista voit valita suosikkisi. Parhaat reseptit voi tallentaa omiin suosikkeihin, joista ne löytyvät helposti ja nopeasti myöhemmin!

Mobiilisovellus näyttää Plussa-korttiostosten perusteella listan useimmin ostetuista tuotteista, joita voi lisätä älykkäälle ostoslistalle. Ostoslistan voi jakaa saman Plussa-korttitalouden muille mobiililaitteille ja lista päivittyy reaaliaikaisesti.

Oman kaupan aukioloajat ja muut tiedot näkyvät sovelluksen aloitusnäytöllä. Oman kauppasi tarjoukset löytyvät myös suoraan sovelluksesta ja ovat helposti selattavissa sekä lisättävissä ostoslistaan.

Kaikki Suomen K-ruokakaupat löytyvät mobiilisovelluksen karttapalvelusta, joka helpottaa sopivan ostospaikan löytämistä esimerkiksi viikonloppuna tai vieraalla paikkakunnalla.

Latausetu html

Uusille lataajille nyt 5 € Plussa-rahaa!

Nyt kannattaa ehdottomasti ladata K-Ruoka-sovellus, sillä ladatessasi saat 5 € Plussa-rahaa! Edun saavat lataajat, jotka eivät ole aiemmin ladanneet K-Ruoka-sovellusta ja syöttävät Plussa-korttinsa numeron sovellukseen. Viiden euron latausetu ladataan Plussa-korteille seuraavan kuukauden puolessa välissä. Lue lisää täältä >>

Saako olla henkilökohtaisia etuja?

Sovelluksesta löydät myös juuri Sinulle suunnatut edut. Lataa K-Ruoka sovellus sovelluskaupasta, syötä Plussa-korttisi numero ja saat sovellukseen viikoittain vaihtuvia henkilökohtaisia etuja - huipputuotteita sinulle henkilökohtaisesti alennettuun hintaan!

Näin lataat K-Ruoka-sovelluksen:

 1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi.
 2. Kirjaudu sisään omalla nimelläsi ja Plussa-korttisi numerolla (yhdistelmäkorteissa numero löytyy kortin kääntöpuolelta).
 3. Sovellus on valmis käyttöön!

Tuoreimmat vinkit sovellukseen

Sinua saattaisi kiinnostaa