Salaattibaarista terveelliset eväät helposti mukaan

Salaattibaarista terveelliset eväät helposti mukaan

Julkaistu 16.5.2018

Useasta K-ruokakaupasta löytyy salaattibaari. Baarista voi koota mieleisensä annoksen, punnita, maksaa ja nauttia. Helppoa ja terveellistä pikaruokaa, joten ei ihme, että salaattibaarit ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suursuosion.

-Salaattibaareista tulee meille kiitosta asiakkailta ympäri Suomen, kertoo myyntipäällikkö Pauliina Myllynen Keskon päivittäistavarakaupasta.

Aurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa, paprikaa, jääsalaattia, punasipulia, kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, pestolla maustettua pastaa… Salaattibaarista voi koota kymmeniä erilaisia salaatteja juuri oman makunsa mukaan.

-Salaattibaarien raaka-aineet vaihtelevat kauppakohtaisesti ja myös sesongit näkyvät valikoimissa. Esimerkiksi keväällä tarjolla voi olla parsaa ja kesällä mansikoita.

Salaattibaari

Kysyntää ympäri Suomen

Salaattibaareja löytyy niin pienistä kuin suuristakin K-ruokakaupoista etelästä aina Lappiin saakka.

-Kysyntää on kaikkialla, tämä ei ole mikään etelän tai pelkästään suurten kaupunkien juttu, Myllynen jatkaa.

Ostaminen salaattibaarista on helppoa. Tarjolla on kaksi erikokoista rasiaa, joihin tuotteet voi itse annostella. Sen jälkeen annos punnitaan ja hinta määräytyy kilohinnan perusteella.

Salaattibaari

Raaka-aineiden hyvään laatuun ja tuoreuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. K-kauppiaat voivat tilata raaka-aineita myös lähituottajilta.

-Salaattibaari on aina K-kauppiaansa näköinen ja tarjontaa kehitetään kaupoissa asiakkaiden toiveiden mukaan. Jos omasta K-kaupasta ei vielä löydy salaattibaaria, sitä voi toivoa kauppiaalta.