Herkkutori

Herkkutori

Päivitetty 21.11.2019

Valmiiksi suunniteltu, vaihtuva ja sesongit huomioiva valikoima takaa sen, että K-Supermarketin Herkkutorilta löydät aina ruoat omaan tarpeeseen.

K-Supermarket

Helpompaa arkea

Tutkimusten mukaan arkiruoka ahdistaa ja useammassa kodissa mietitään arjessa, mitä tänään syötäisiin. Ihmiset haluavat viettää vähäisen vapaa-aikansa harrastuksissa ja perheen kanssa, vähenevissä määrin viikonloppunakaan keittiössä.

K-Supermarketin Herkkutori tarjoaa erilaisia valmiita ruokaratkaisuja perheesi arkeen ja viikonvaihteeseen. Palvelutiskistä saat juuri sinulle sopivan ruoka-annoksen, joko itsellesi tai koko perheelle – lämmitystä vaille valmiina! Huomioimme valikoimassamme myös yleisimmät erikoisruokavaliot kuten vegaanin, kasvisruokailijan, laktoosittoman ja gluteenittoman tarpeet.

Herkkutorilta löydät myös erilasia wokkeja ja muita etnisiä makuja. Grillistä löydät suositut ja heti valmiit kuumat broilerituotteet. Erilaisilla valmiilla ruokaisilla salaateilla ja kasvispihveillä säästät aikaasi ja tankkaat keveästi energiaa.

Erilaisia valmiita pihvejä, lisukkeita, kiusauksia, pastaruokia ja paistoksia löytyy jokaiseen makuun. Perheessä toinen saattaa olla vegaani, ja toinen vannoutunut lihansyöjä. Valitse itse, mitä ruokalajia ja kuinka monelle tarvitset.

Nappaa kaupan valikoimasta maistuvat, kaupassa valmistetut ruokatuotteet mukaasi! Paikalliset K-kaupan omat ruokatuotteet tunnistat Meillä tehty –leimasta. Tuotteet on valmistettu tuoreista raaka-aineista, paikan päällä kaupassa.

Kasvisruoalla kevennät ja voit paremmin

Kasvikset kuuluvat terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan. Herkkutorin laajasta valikoimasta nappaat matkaan erilaisia kasvispihvejä, pyöryköitä, laatikkoruokia sekä erilaisia__ kastikkeita__. Kasvisruoassa ruoansulatusta edistävät kuidut ja tärkeät vitamiinit sekä kivennäisaineet auttavat elimistöä voimaan hyvin. Lisäämällä kasvisruokavaihtoehtoja viikon varrelle, vähennät myös ilmastokuormitusta. Kasvisruoka on vastuullinen valinta!

Caprese-salaatti 680

Parempaa pikaruokaa K-supermarketin salaattibaarista

Kaupan salaattibaarista kokoat mieleisesi annoksen isompaan tai pienempään nälkään! Salaattibaarin valikoimassa on aina laaja skaala erilaisia tuoreita kasviskomponentteja, erilaisia maukkaita valmiita sekoitesalaatteja, proteiinilisäkkeitä, maustettuja pasta- ja viljatuotteita sekä erilaisia lisukkeita, makeita hedelmäpaloja unohtamatta! Valikoima erilaisia kastikkeita ja ripotteita, kuten pähkinöitä ja siemeniä, kruunaavat annoksen. Salaattibaari sopii tarkoitukseen myös silloin kun tarvitset vain pienen määrän jotain tiettyä raaka-ainetta. Osta esimerkiksi pieni annos lohta tai kypsää kanaa täydentämään ateriaasi.