K-Supermarket
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Herkkutori

Herkkutori

Valmiiksi suunniteltu, vaihtuva ja sesongit huomioiva valikoima takaa sen, että K-Supermarketin Herkkutorilta löydät aina ruoat omaan tarpeeseen.

K-Supermarket

Grillilisäkkeet valmiina

Grillikesä on parhaimmillaan! Grillaat sitten lihaa, kalaa tai vegeä, saat valmiit lisäkkeet kesäpöytään palvelutiskin valikoimasta, liha- ja kalatiskin ohesta. Tirisevän pihvin oheen sopivat erilaiset valmiit peruna- ja kasvislisäkkeet ja grillatun kalan kylkeen suosittelemme esimerkiksi valmista Chimicurri –kastiketta tai ananassalsaa.

Herkkutorilta saat myös erilaisia valmiita vartaita, sekä perunasta ja kasviksista koottuja valmiita grillinyyttejä – kysy tiskiltä, ja nyyttisi täydennetään vielä sopivilla kala- tai lihapaloilla! Täytetyt valkosipulit, marinoidut kasvikset ja bataattikiekot kuuluvat useimpien K-Supermarketien valikoimiin kesäsesongissa. Herkkutorin laajasta valikoimasta löytyvät myös valmiit ruokaisat salaatit, jotka sopivat mainiosti grilliruoan kylkeen.

Possuvartaat ja grillattu kaali 680

Mökkeilyyn helppoa, nopeaa ja maistuvaa

Mökillä aika kuluu rennosti kesäsäästä ja seurasta nauttien. Mökkimatkasi varrelta saat helpot, maistuvat ja täysin valmiit ruoat pienelle tai suuremmalle porukalle! Lämmitys onnistuu yhtä lailla mökin mikrossa, uunissa tai ulkona kesäkeittiössä grillissä parilalla.

Erilaisia valmiita pihvejä, lisukkeita, kiusauksia, pastaruokia ja paistoksia löytyy jokaiseen makuun. Perheessä toinen saattaa olla vegaani, ja toinen vannoutunut lihansyöjä. Valitse itse, mitä ruokalajia ja kuinka monelle tarvitset.

Nappaa kaupan valikoimasta maistuvat, kaupassa valmistetut ruokatuotteet mukaasi! Paikalliset K-kaupan omat ruokatuotteet tunnistat Meillä tehty –leimasta. Tuotteet on valmistettu tuoreista raaka-aineista, paikan päällä kaupassa.

Helpompi paluu arkeen

Tutkimusten mukaan arkiruoka ahdistaa ja useammassa kodissa mietitään arjessa, mitä tänään syötäisiin. Ihmiset haluavat viettää vähäisen vapaa-aikansa harrastuksissa ja perheen kanssa, vähenevissä määrin viikonloppunakaan keittiössä.

Koulut ja arki alkavat kesän lomien jälkeen ja tässä ahdistuksessa auttaa K- Supermarketin Herkkutori, tarjoten erilaisia valmiita ruokaratkaisuja perheesi arkeen ja viikonvaihteeseen. Palvelutiskistä saat juuri sinulle sopivan ruoka-annoksen, joko itsellesi tai koko perheelle – lämmitystä vaille valmiina! Huomioimme valikoimassamme myös yleisimmät erikoisruokavaliot kuten vegaanin, kasvisruokailijan, laktoosittoman ja gluteenittoman tarpeet.

Herkkutorilta löydät myös erilasia wokkeja ja muita etnisiä makuja. Grillistä löydät suositut ja heti valmiit kuumat broilerituotteet. Erilaisilla valmiilla ruokaisilla salaateilla ja kasvispihveillä säästät aikaasi ja tankkaat keveästi energiaa.

Kasvisruoalla kevennät ja voit paremmin

Kasvikset kuuluvat terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan. Herkkutorin laajasta valikoimasta nappaat matkaan erilaisia kasvispihvejä, pyöryköitä, laatikkoruokia sekä erilaisia kastikkeita. Kasvisruoassa ruoansulatusta edistävät kuidut ja tärkeät vitamiinit sekä kivennäisaineet auttavat elimistöä voimaan hyvin. Lisäämällä kasvisruokavaihtoehtoja viikon varrelle, vähennät myös ilmastokuormitusta. Kasvisruoka on vastuullinen valinta!

Caprese-salaatti 680

Parempaa pikaruokaa K-supermarketin salaattibaarista

Kaupan salaattibaarista kokoat mieleisesi annoksen isompaan tai pienempään nälkään! Salaattibaarin valikoimassa on aina laaja skaala erilaisia tuoreita kasviskomponentteja, erilaisia maukkaita valmiita sekoitesalaatteja, proteiinilisäkkeitä, maustettuja pasta- ja viljatuotteita sekä erilaisia lisukkeita, makeita hedelmäpaloja unohtamatta! Valikoima erilaisia kastikkeita ja ripotteita, kuten pähkinöitä ja siemeniä, kruunaavat annoksen.