Saunalahti prepaid

Saunalahti prepaid

Päivitetty 18.9.2023

Prepaid-liittymä on joustava ja kuukausimaksuton liittymä, josta maksat vain sen minkä käytät.

Saunalahti Prepaid -liittymässä ei ole laskuja, sillä sen käyttö maksetaan etukäteen. Tiedonsiirto maksaa 0,066 €/Mt tai korkeintaan 0,99 €/päivä. Puhelut ja viestit maksavat alkaen 0,066 €/min/kpl. Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Prepaid-liittymä ei sido käyttäjää palvelun tarjoavaan operaattoriin. Jokainen prepaid-liittymän aloituspakkaus sisältää uudella puhelinnumerolla toimivan liittymän sekä 6 € aloitussaldoa tai valmiiksi ladatun Rajoitukseton -paketin. Aloitussaldon lisäksi liittymään on mahdollista ladata joko lisää saldoa tai sopiva kuukausipaketti.

Prepaid sopii kaikille ja on turvallinen valinta jatkuvaan käyttöön, ensiliittymäksi pienille koululaisille, varapuhelimeksi kotiin tai kaiken varalle vaikkapa festareille. Se on kätevä myös ulkomaanmatkalla, jolloin laskut eivät yllätä jälkikäteen. Erityisesti EU/ETA-alueiden ulkopuolelta saapuvat matkailijat ja turvapaikanhakijat suosivat prepaid-liittymiä Suomessa.

Lisätietoja prepaid-tuotteiden käytöstä löydät Elisan sivuilta.

Saunalahti Prepaid aloituspakkaus

Sisältää 6 € alkusaldoa kaikkeen käyttöön.

Saunalahti Prepaid -liittymän käyttöönotto on helppoa. Pakkaus sisältää SIM-kortin, joka on sopiva kaikkiin päätelaitteisiin, sillä se muuntuu kolmeen eri kokoon: Mini-, Mikro- ja Nano-SIM-kortiksi.

Elisa Prepaid aloituspakkaus 6e 680x300

Saunalahti Prepaid aktivoitava Rajoitukseton 4G -aloituspakkaus

Sisältää Rajoitukseton 4G -paketin kuukaudeksi.

Sisältää rajattoman huippunopean netin Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä normaalihintaiset kotimaanpuhelut/ -viestit (165 min/kpl/päivä, 5000 min/kpl/kk) Suomessa ja EU – ja ETA -maissa 1 kuukaudeksi.

Elisa Prepaid aloituspakkaus rajoitukseton 680x300

Saunalahti Prepaid 10–100 € Latausseteli

Lataa prepaid-liittymään lisää arvoa helposti kaupan kassalla. Haluamasi summa sisältää latausarvoa kaikkeen käyttöön.

Elisa Prepaid latausseteli 10 100e 680x300

Rajoitukseton 4G -Latausseteli

Sisältää rajattoman huippunopean netin Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä normaalihintaiset kotimaanpuhelut/ -viestit (165 min/kpl/päivä, 5000 min/kpl/kk) Suomessa ja EU – ja ETA -maissa 1 kuukaudeksi.

Elisa Prepaid latausseteli 29 90e 680x300

Nettikuukausi 4G -Latausseteli

Nettikuukausi 4G sisältää 1kk rajattoman nopean netin Suomessa.

Elisa Prepaid latausseteli 19 90e 680x300

Huomaathan, että tuotteiden valikoima vaihtelee kaupoittain.

Kaikki Lataussetelit ovat aktivoitavissa myös Saunalahti Prepaid eSIM -liittymään. Lue lisää Saunalahti Prepaid eSIM:istä.