K-kauppasi palvelut

K-kauppasi palvelut

Päivitetty 3.1.2024

Katso palvelumme arjen helpottamiseen, viihteeseen ja lahjaksi!

Tutustu tapoihin, joilla K palvelee sinua! Kehitämme jatkuvalla syötöllä uusia tapoja palvella asiakkaitamme – yksin ja yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita paketti- ja lippupalveluista lahjapalveluihin, mobiilipalveluihin ja pelaamiseen.

Posti- ja pakettipalvelut

postipalvelut fiilis kuvitus2

Paketti- ja postipalveluita löytyy reilusta 1000 K-ruokakaupasta eri puolilla Suomea, ja verkosto kasvaa koko ajan. Postin palvelupisteiden lisäksi K-ruokakaupoissa on Matkahuollon, Schenkerin ja Postnordin noutopisteitä, eri pakettitoimijoiden pakettiautomaatteja, sekä UPS:n pakettipisteitä.

Raha ja maksaminen

raha ja maksaminen fiilis kuvitus

Kaikki K-ruokakaupat tarjoavat käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä siihen ei ole muuten mahdollisuutta. Saat helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksat kauppaostoksesi debit-kortilla K-ruokakaupan kassalla. K-ruokakakaupoissa sinulla on myös mahdollisuus maksaa Apple Paylla.

Mobiilipalvelut

mobiilipalvelut kuvitus2

Osta ja lataa Saunalahti, DNA tai Telia prepaid-liittymä helposti kassalla kauppareissun yhteydessä. Prepaid sopii kaikille, esimerkiksi pienille koululaisille ensiliittymäksi, varapuhelimeksi kotiin sekä varaliittymäksi vaikkapa festareille. Valikoiduista K-Citymarketeista löydät myös Elisa tai Fonum myyntipisteen, jossa voit hoitaa puhelin- ja liittymäasiat kuntoon.

Pelaaminen

pelaaminen kuvitus veikkaus fiilis

Veikkauksen pelipalvelut löytyvät lähes kaikista K-ryhmän myymälöistä. Voit pelata kupongilla tai pikapelinä pyytämällä pelin myyjältä tai valitsemalla valmiin pikapelilipukkeen. K-Citymarketien asiakaspalvelupisteiltä löytyy myös laaja valikoima valmiita porukkapelejä.

Rahapelien viiteikäraja on 30 vuotta. Veikkaus-kortti ei käy iän todistamiseen. Tilaa Veikkaus-kortti täältä.

Lahjapalvelut

lahjapalvelut kuvitus2

K-Citymarketin, K-Supermarketin, K-Marketin sekä Neste K -asemien valikoimissa on nyt runsaasti lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä. Lisäksi K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Elämys- ja lippupalvelut

elamyspalvelut fiilis kuvitus

Osta liput tapahtumiin Lippu.fi:n ja Ticketmasterin kautta valikoiduista kaupoistamme. Finnkinon leffalippuja voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista (poislukien Ahvenanmaa).

Ruoan verkkokauppa

verkkokauppapalvelu fiilis kuvitus

Helpompi arki K-Ruoka-verkkokaupan ansiosta! Tee ruokaostokset verkkosivuilla tai K-Ruoka-sovelluksella ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi. K-Ruoka-verkkokaupat palvelevat useissa kauppiaiden vetämissä K-kaupoissa ympäri Suomen. Osa näistä kaupoista tarjoaa ruokaostosten kotiinkuljeuspalvelua sekä osa vapauttaa aikaasi Tilaa ja nouda -palvelun avulla.

Sähköautojen lataus

k-palvee-auton-lataus

Auto laturiin ja ostoksille! K-kauppojen nykyistä latausverkostoa laajennetaan ja vuoden 2019 lopussa auton voikin ladata jo yli 70:n K-kaupan yhteydessä.

Pesupalvelut

Logo pesupalvelut

Puhtaalla autolla kelpaa jatkaa matkaa. Voit pesettää autosi muun asioinnin yhteydessä, meiltä löydät siihen monipuoliset pesupalvelut.

Nestekaasuautomaatti

nestekaasu k palvelee

AGAn nestekaasuautomaatista voi ostaa joko ostaa uuden nestekaasupullon tai vaihtaa tyhjän pullonsa täyteen ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Kaasupulloja myydään myös kaikilla Neste K -asemilla ympäri Suomen. Neste K -asemilla on myynnissä kolmen eri kokoluokan kaasupulloja: 2 kg, 5 kg ja 10 kg. Voit myös tuoda tyhjän kaasupullon asemalle, jonka vaihdamme uuteen korvausta vastaan.

Verkkokaupan toimitusalueet ja kaupat kartalla