K-kaupassa
Kesätyöpaikat ja työpaikat K-Citymarketissa

Kesätyöpaikat ja työpaikat K-Citymarketissa

K-Citymarket-ketju tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätyö- ja työtehtäviä kodin, pukeutumisen ja vapaa-ajan sekä elintarvikkeen eri osastoilla.

Haluatko työskennellä maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä? K-ryhmässä teemme työtä suurella sydämellä huomioiden yhteiskuntaa ja ympäristöä. Haluamme tehdä merkityksellistä työtä helpottaen lukuisten ihmisten arkea – jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi meillä voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn, sekä lukuisat vaihtoehdot kouluttautua ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan, koska K-ryhmä uudistuu yhdessä osaavien tekijöidensä kanssa.
K-Citymarketissa toimit osana K-ryhmää. Miltä siis kuulostavat tehtävät esimerkiksi kauppiaana, myyjänä tai osastopäällikkönä? Katsomme alan työkokemusta ja koulutusta toki eduksi uusia työntekijöitä haettaessa, mutta olitpa sitten kokenut kaupan alan ammattilainen tai myynnin ja asiakaspalvelun sydämenasiaksesi kokeva vasta-alkaja, K-Citymarketissa on tarjolla haastavia tehtäviä kaikille. Ensisijaista on innostus kaupan alaa kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. K-ryhmässä asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisemme ytimessä.

Tervetuloa etsimään sinulle sopiva duuni!

K-Citymarket ja K-ryhmä

K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla sekä yli 3 800 työntekijää käyttötavarapuolella. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, jonka muodostavat Kesko konserni sekä K-kauppiaat. Kesko myös vastaa K-Citymarkettien käyttötavara- ja kassaosastosta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Miten meille töihin?

K-ryhmän avoimet työpaikat näet tästä >>

Sivulla olevasta aluevalikossa näet maakunnat ja paikkakunnat, joissa on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Voit myös kysyä suoraan oman paikkakuntasi kaupoista tai toimipaikoista mahdollista työpaikkaa. Jos sopivaa paikkaa ei juuri nyt löydy, täytä avoin hakemus.

Työsuhteet kaupoissamme ovat kokoaikaisia tai osa-aikaisia ja tarjolla on myös määräaikaisia työsuhteita erityisesti sesonkien aikaan. Tarjoamme joustavia mahdollisuuksia työskennellä niin opiskelujen ohella kuin kokopäiväisessä työssä.

Tutustu ja Tienaa -harjoittelu sekä kesätyöpaikat ovat hyvä keino erityisesti nuorille päästä käsiksi ensimmäisiin kaupan alan töihin ja saada arvokasta kokemusta. Lue alta, miten näihin paikkoihin voi hakea.

TET-paikkoja voit käydä kysymässä suoraan lähimmästä K-Citymarketistasi.

K-Citymarketiin kesätöihin?

Haaveiletko kesätyöpaikasta, uusista kokemuksista, kivoista työkavereista ja ikiomasta palkkapussista? Rekrytoimme joka vuosi satoja kesätyöntekijöitä K-Citymarkettiin, sillä uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä. Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta työkavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä.

Löydät avoimet kesätyöpaikat tästä.

Tutustu ja Tienaa

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu on Kaupan liiton ja PAM:in yhteistyössä sopima kesäharjoittelujakso peruskoululaisille ja lukiolaisille, joilla ei ole aikaisempaa kaupan alan kokemusta, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia tutustumisjaksoja. Viime kesänä noin 650 Tutustu ja tienaa -nuorta tutustui kaupan töihin K-ryhmässä ja heistä noin 160 K-Citymarketissa.

Jakson pituus on kaksi viikkoa (10 työpäivää) ja se sijoittuu kesäajalle. Työpäivän pituus on 6 h / päivä (ma-pe klo 8-18). Harjoittelijalle maksetaan palkkaa 365 € kertapalkkiona.

Tutustu ja tienaa -paikkaa kannattaa käydä kysymässä vaikka oman kotisi lähellä olevasta K-Citymarketista asiakaspalvelupisteestä. Ilmoitamme keväisin, kun paikat tulevat auki.

Tutustu tarkemmin kaupan eri tehtäviin tästä >>