Kesäduuniin oman kylän kauppaan?

Kesäduuniin oman kylän kauppaan?

Päivitetty 22.1.2024

K-Marketit ympäri Suomen, aina Hangosta Nuorgamiin, hakevat kesätyöntekijöitä mahtavaan joukkoonsa! Haluatko ilostuttaa ihmisiä kaupan työntekijänä ja tarjota heille juuri sitä mitä he haluavat? K-Marketin kauppias henkilökuntineen luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa näköinen. Hyvän meiningin takana huipputyypit!

Toivomme hakijalta iloista mieltä sekä kykyä luoda ja ylläpitää hyvää meininkiä. Meille asiakas on aina kullan arvoinen ja oma kylä se tärkein juttu. Kaupassa työskentely on todella monipuolista ja työtehtäviä on laidasta laitaan. Jos opettavainen ja monipuolinen asiakaspalvelutyö kiinnostaa, hae kesäduuniin oman kylän kauppaan.

Jokaisessa K-Marketissa on kauppias, joka vastaa oman kauppansa henkilökunnasta. Hae kesäduuniin rohkeasti kysymällä vapaista työpaikoista suoraan kauppiaalta tai kaupan henkilökunnalta. Voit myös täyttää työhakemuksen kaupan omalta verkkosivulta. Avoin työhakemus-lomake löytyy kaupan yhteystiedot -sivulta. Kauppojen yhteystiedot löydät täältä.

Kaikki K-ryhmän avoimet työpaikat löydät täältä.

Tsemppiä työnhakuun!

KM KESADUUNI-ARTIKKELIKUVA