K-kaupassa
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Veikkaus

Veikkaus

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä kauppareissun ratoksi. Pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

K-ruokakaupat tarjoavat monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä. Katso oman kauppasi palvelut kaupan sivuilta.

Veikkauksen pelit nopeasti kassalta

Veikkauksen suosituimpia pelejä, miljoonavoittoja viikoittain tarjoavia Lottoa, Eurojackpotia, Viking Lottoa sekä Kenoa, voi pelata helposti ostosten lomassa K-ruokakaupoissa. Ei ruudukoiden ruksimista tai taktiikan miettimistä – riittää kun nappaa valmiin pelin Express-kuponki-telineestä.

Veikkaus on tuonut kassojen läheisyyteen valmiiksi hinnoiteltuja pikapelejä. Express-kuponki-telineestä voi valita 2-10 euron hintaisen kupongin ja ojentaa pelin kassalle. Järjestelmä arpoo numerot asiakkaan puolesta, joten asiointi ja maksu on nopeaa ja helppoa. Peli maksetaan muiden ostosten yhteydessä ja pelistä saa samanlaisen tositteen kuin muutoinkin pelatessa.

Pelatessa kannattaa käyttää Veikkauksen etuasiakaskorttia. Kun sinulla on Veikkaus-kortti, myös ajokortti, poliisin myöntämä henkilökortti ja Kela kortti käy pelatessa tunnistautumiseen. Korttia näyttämällä voitot saa suoraan omalle tilille ja kortille voi tallettaa omia suosikkirivejä. Veikkauksen Etuasiakkaana saat myös monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisempia lippuja urheilu- ja kulttuuritapahtumiin. Lue lisää: veikkaus.fi/etuasiakas

Veikkauksen pelejä ei voi maksaa luotolla. Pelejä voivat pelata 18 vuotta täyttäneet.

Vaivatonta viihdettä peliautomaateista

Veikkauksen peliautomaatit tarjoavat vaivatonta viihdettä kauppareissun ratoksi. Pääset pelaamaan pelejä astumalla sisään K-ruokakauppaan. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta vastaa mielellään pelaamiseen liittyviin kysymyksiin. Kaikissa raha-automaateissa voi maksaa kolikoilla ja suuressa osassa myös seteleillä sekä kotimaisilla debit-korteilla. 

Suomessa rahapelejä voivat pelata vain 18 vuotta täyttäneet. Ikärajan valvonnasta vastaavat K-ruokakaupoissa koulutetut asiakaspalvelijat.

Vastuullista pelaamista

Veikkaus on suomalaisten oma peliyhtiö. Veikkauksen pelien tuotto käytetään meidän kaikkien Suomessa asuvien hyväksi. Avustuskohteita on tuhansia ympäri Suomea ja kertyvää rahaa miljardi euroa vuodessa. Pelasit tai et, olet voittaja joka tapauksessa.

Avustuksilla tarjotaan suomalaisille mahdollisuuksia harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja tervehtyä. Avustuksilla tuetaan monenlaista vapaaehtoistoimintaa ja mahdollisuuksia kuulua joukkoon. Pelien tuotoilla autetaan myös arjen kriisitilanteissa, tuetaan erityisryhmiä sekä tieteen tekemistä ja hevosurheilua. Ilman avustuksia jäisi myös moni kulttuurielämys kokematta. Avustusten jaosta päättävät maa- ja metsätalousministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö sekä Valtiokonttori.

Veikkauksen toiminnan perustana on vastuullisen toiminnan edistäminen. Veikkaus haluaa tarjota viihteellisen ja vastuullisen pelivalikoiman eli vastata asiakkaiden odotuksiin ja huolehtia, että pelaamisesta aiheutuvat haitat ovat mahdollisimman vähäisiä.