K-kaupassa
Veikkaus

Veikkaus

K-ruokakaupat tarjoavat monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä. Pelit on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Veikkauksen pelit kassalta

Veikkauksen suosituimpia pelejä, miljoonavoittoja viikoittain tarjoavia Lottoa, Eurojackpotia, Viking Lottoa sekä Kenoa, voi pelata K-ruokakaupoissa.

Veikkaus on tuonut kassojen läheisyyteen valmiiksi hinnoiteltuja pikapelejä. Express-kuponki-telineestä voi valita 2-10 euron hintaisen kupongin ja ojentaa pelin kassalle. Järjestelmä arpoo numerot asiakkaan puolesta. Peli maksetaan muiden ostosten yhteydessä ja pelistä saa samanlaisen tositteen kuin muutoinkin pelatessa.

Pelatessa kannattaa käyttää Veikkauksen etuasiakaskorttia. Veikkaus-korttia käyttämällä voit seurata omaa pelaamistasi Veikkauksen sivuilla. Myös ajokortti, poliisin myöntämä henkilökortti tai Kela-kortti käyvät pelatessa tunnistautumiseen. Veikkaus-korttia näyttämällä voitot saa suoraan omalle tilille ja kortille voi tallettaa omia suosikkirivejä. Lue lisää Veikkauskortista

Veikkauksen pelejä ei voi maksaa luotolla. Pelejä voivat pelata 18 vuotta täyttäneet.

Peliautomaatit kaupoissa

Henkilökunta vastaa mielellään pelaamiseen liittyviin kysymyksiin. Kaikissa raha-automaateissa voi maksaa kolikoilla ja suuressa osassa myös seteleillä sekä kotimaisilla debit-korteilla. 

Suomessa rahapelejä voivat pelata vain 18 vuotta täyttäneet. Ikärajan valvonnasta vastaavat K-ruokakaupoissa koulutetut asiakaspalvelijat.

Vastuullista pelaamista

Viisi vinkkiä maltilliseen pelaamiseen

  1. Tunnistautuneena pelaaminen Tunnistautuneena asiakkaana saat käyttöösi parhaat välineet rajojen asettamiseen sekä näet pelihistoriasi.

  2. Aseta pelirajat pelaamisellesi Ole rehellinen itsellesi. Pelitappioita et voi kuitata pelaamalla lisää ja luottamalla voittoon.

  3. Miltä sinusta tuntuu? Pelaamisen on tarkoitus olla hauskaa, viihdyttävää ja jännittävää ajanvietettä. Jos sinusta tuntuu, että edellä mainitut puuttuvat pelaamisestasi, on sinun syytä lopettaa.

  4. Kuuntele läheisiäsi Pysähdy miettimään pelaamistasi, jos läheisesi huomauttaa sinulle pelaamisesta. Peliongelma ei ole ikinä henkilökohtainen. Jos sinulla on peliongelma, se koskettaa myös läheisiäsi.

  5. Et ole yksin ongelmasi kanssa Pyydä apua henkilökunnalta tai ota yhteyttä Peluuriin.

(Vinkit: Veikkaus.fi)

Tuoton käyttö

Veikkaukseen vvustuskohteita on tuhansia ympäri Suomea ja kertyvää rahaa miljardi euroa vuodessa. Avustuksilla tarjotaan suomalaisille mahdollisuuksia harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja tervehtyä. Avustuksilla tuetaan monenlaista vapaaehtoistoimintaa ja mahdollisuuksia kuulua joukkoon. 

Pelien tuotoilla autetaan myös arjen kriisitilanteissa, tuetaan erityisryhmiä sekä tieteen tekemistä ja hevosurheilua. Avustusten jaosta päättävät maa- ja metsätalousministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö sekä Valtiokonttori.

Veikkauksen toiminnan perustana on vastuullisen toiminnan edistäminen.