Veikkaus

Veikkaus

K-ruokakaupoista löydät monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä ja asiantuntevan palvelun. Jos pelaat, muistathan tunnistautua. Vuoden 2023 aikana myös kuponkipelien, kuten Loton pelaaminen edellyttää tunnistautumista.

Veikkaus-kortin voi tilata kahdella tavalla

Veikkaus-kortin tilaaminen on mahdollista 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Henkilökohtainen Veikkaus-kortti saapuu postitse n. 2 viikon kuluttua tilauksesta.

Vaihtoehto 1:

Jos rekisteröidyt verkossa, tarvitset verkkopankkitunnukset ja henkilökohtaisen tilinumerosi.

Vaihtoehto 2:

Jos rekisteröidyt Veikkauksen pelisalissa kuten Pelaamossa, tarvitset mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, henkilökohtaisen tilinumerosi ja yhteystietosi.

Tunnistautuminen pelatessa

Kun olet rekisteröitynyt Veikkauksen Etuasiakkaaksi, voit tunnistautua kassalla Veikkaus-kortin lisäksi ajo-, henkilö- ja Kela-kortilla sekä puhelimen Veikkaus-sovelluksella.

Peliautomaateilla tunnistautuminen onnistuu Veikkaus-kortin lisäksi puhelimen Veikkaus-sovelluksella tai Etuasiakkuuteen liitetyllä maksukortilla. Veikkaus-kortti ei käy iän todistamiseen, joten varauduthan tarvittaessa todistamaan ikäsi kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

Tunnistautumistavoista ja Veikkauksen Etuasiakkaaksi liittymisestä löydät lisätietoa osoitteesta veikkaus.fi/tunnistautuminen

Veikkaus 680x300

Tunnistautuminen on avain pelaamisen hallintaan

Kun tunnistaudut pelatessasi, saat mahdolliset voitot kätevästi talteen ja oman pelaamisesi hallinta helpottuu. Tunnistautuneena voit hyödyntää monipuolisia pelaamisen hallinnan välineitä ja pelaaminen pysyy ilon puolella.

Viisi vinkkiä maltilliseen pelaamiseen

1. Pelaa tunnistautuneena Kun tunnistaudut ennen pelaamista, saat käyttöösi kattavat keinot pelaamisen seurantaan ja maltilliseen pelaamiseen.

2. Aseta pelirajat Aseta itsellesi ja pelikassallesi sopivat pelirajat. Voit myös estää pelaamisen itseltäsi kokonaan. Lue lisää

3. Miltä tuntuu? Pelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ja iloista ajanvietettä. Jos näin ei ole, kannattaa omaa pelitapaa muuttaa.

4. Kuuntele läheisiäsi Jos läheisesi huomauttaa pelaamisestasi, pysähdy ja pidä tuumaustauko. Haasteet pelaamisessa koskettavat aina myös läheisiä.

5. Apua on tarjolla Jos pelaaminen huolettaa, tukea ja apua pelaajille sekä heidän läheisilleen löydät peliongelmissa auttavasta Peluurista.