K-kaupassa
Veikkaus

Veikkaus

K-ruokakaupat tarjoavat monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä. Pelit on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Veikkaus-kortilla voitot ja edut talteen

K-ruokakaupoista löytyy monipuolinen valikoima Veikkauksen pelejä. Tuttujen kuponkipelien kuten Loton, Eurojackpotin ja Viking Loton potteja sekä Kenon päävoittoja voi tavoitella myös kassoilta löytyvillä Express-pikapelikupongeilla. Suositut raaputusarvat ja peliautomaatit kuuluvat myös K-ruokakauppojen pelitarjontaan.

Pelatessa kannattaa aina käyttää Veikkaus-korttia. Kun peli on ostettu Veikkaus-kortilla, tulee mahdollinen voittokin suoraan omalle tilille. Veikkaus-kortille voi myös tallettaa omia suosikkirivejä.

Veikkaus-korttia käyttämällä voi seurata omaa pelaamista osoitteessa veikkaus.fi. Veikkauksen pelejä ei voi maksaa luotolla ja pelejä saavat pelata 18 vuotta täyttäneet. Ikärajavalvonnasta vastaavat K-ruokakauppojen koulutetut asiakaspalvelijat.

Unohtuiko Veikkaus-kortti? Ei hätää. Veikkauksen pelejä ostaessa voi tunnistautua myös ajo-, henkilö- ja Kela-kortilla sekä mobiilikortilla. Peliautomaateilla tunnistautuminen onnistuu Veikkaus-kortin lisäksi mobiilisovelluksella tai liittämällä maksukortti Etuasiakkuuteen.

›› Lue lisää Veikkauskortista ja Etuasiakkuudesta

Vastuullista pelaamista

Pelaamisen tulisi olla hyvää mieltä ja iloa tuottava asia, joten suojellaan yhdessä peli-iloa.

Viisi vinkkiä maltilliseen pelaamiseen

1. Tunnistaudu aina kun pelaat
Kun tunnistaudut, käytössäsi ovat parhaat pelaamisen hallinnan välineet. Voit myös tarkastella omaa pelihistoriaasi.

2. Aseta pelaamiselle rajat
Asettamalla itsellesi sopivat pelirajat et pelaa vahingossa enempää kuin aioit.

3. Miltä sinusta tuntuu?
Pelaamisen on tarkoitus olla hauskaa ja viihdyttävää ajanvietettä. Jos tuntuu, että näin ei ole, voi olla syytä pitää tauko tai lopettaa.

4. Kuuntele läheisiäsi
Jos läheisesi huomauttaa pelaamisestasi, pidä tuumaustauko. Haasteet pelaamisen kanssa koskettavat aina myös ympärillä olevia ihmisiä.

5. Yksin ei tarvitse olla
Jos koet haasteita pelaamisen kanssa, pyydä apua henkilökunnalta tai ota yhteyttä Peluuriin.

›› Lue lisää veikkaus.fi