Veikkaus

Veikkaus

K-ruokakaupoista löydät monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä ja asiantuntevan palvelun. Pelatessa kannattaa aina käyttää Veikkaus-korttia.

Tunnistautuminen on avain pelaamisen hallintaan

K-ruokakaupoista löydät monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä ja asiantuntevan palvelun. Mahdolliset voitot saat kätevästi ja turvallisesti talteen, kun käytät pelatessa aina Veikkaus-korttia.

Peliautomaateilla tulee tunnistautua ennen kuin voi pelata. Tunnistautumisen edellyttäminen on osa Veikkauksen laajaa vastuullisuusohjelmaa, jolla rakennetaan turvallisempaa ja vastuullisempaa peliympäristöä. Veikkauksen tavoitteena on, että kaikki pelaaminen on tunnistautunutta vuoden 2023 loppuun mennessä.

Kun tunnistaudut, voit hyödyntää monipuolisia pelaamisen hallinnan välineitä ja pelaaminen pysyy turvallisempana. Tunnistautumistavoista ja Veikkauksen Etuasiakkaaksi liittymisestä löydät lisätietoa osoitteesta veikkaus.fi/tunnistautuminen

Jos Veikkaus-kortti unohtui, voit Etuasiakkaana tunnistautua kassalla myös ajo-, henkilö- ja Kela-kortilla sekä puhelimen Veikkaus-sovelluksella.

Peliautomaateilla tunnistautuminen onnistuu Veikkaus-kortin lisäksi puhelimen Veikkaus-sovelluksella tai Etuasiakkuuteen liitetyllä maksukortilla.

Veikkaus Vastuullisuuskampanja 680x620

Vastuullista pelaamista

Pelaamisen tulisi olla iloa ja hyvää mieltä tuottava asia, joten suojellaan peli-iloa yhdessä. Kun käytät pelatessasi Veikkaus-korttia, voit seurata pelaamistasi pelihistoriasta.

Muistathan, että Veikkauksen pelejä ei voi maksaa luotolla. Pelit on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Viisi vinkkiä maltilliseen pelaamiseen

1. Pelaa tunnistautuneena
Kun tunnistaudut ennen pelaamista, saat käyttöösi kattavammat keinot pelaamisen seurantaan ja maltilliseen pelaamiseen.

2. Aseta pelirajat
Aseta itsellesi ja pelikassallesi sopivat pelirajat. Voit myös estää pelaamisesi. Lue lisää pelaamaltilla.fi

3. Miltä tuntuu?
Pelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ja iloista ajanvietettä. Jos näin ei ole, kannattaa omaa pelitapaa muuttaa.

4. Kuuntele läheisiäsi
Jos läheinen huomauttaa pelaamisesta, pysähdy ja pidä tuumaustauko. Haasteet pelaamisessa koskettavat aina myös läheisiä.

5. Apua on tarjolla Jos pelaaminen huolettaa, tukea ja apua pelaajille sekä heidän läheisilleen löydät peliongelmissa auttavasta Peluurista.