K-kaupassa
Veikkaus

Veikkaus

K-ruokakaupoista löydät monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä ja asiantuntevan palvelun. Pelatessa kannattaa aina käyttää Veikkaus-korttia.

Turvallinen pelaaminen on yhteinen asia

K-ruokakaupoista löydät monipuolisen valikoiman Veikkauksen pelejä ja asiantuntevan palvelun. Pelatessa kannattaa aina käyttää Veikkaus-korttia.

Tammikuusta 2021 alkaen peliautomaateille tulee tunnistautua ennen kuin voi pelata. Kun tunnistaudut, voit hyödyntää monipuolisia pelaamisen hallinnan välineitä ja pelaaminen pysyy turvallisempana. Tunnistautumistavoista ja Veikkauksen Etuasiakkaaksi liittymisestä löydät lisätietoa osoitteesta veikkaus.fi/tunnistautuminen

Veikkaus-kortilla voitot ja edut talteen

K-ruokakaupoista löydät tutut kuponkipelit kuten Loton, Eurojackpotin ja Viking Loton. Näiden pelien potteja sekä Kenon päävoittoja voit tavoitella myös kassoilta löytyvillä Express-pikapelikupongeilla tai porukkapeleillä. Mahdolliset voitot saat kätevästi ja turvallisesti talteen, kun käytät pelatessa aina Veikkaus-korttia.

Jos Veikkaus-kortti unohtui, voit Etuasiakkaana tunnistautua kassalla myös ajo-, henkilö- ja Kela-kortilla sekä puhelimen Veikkaus-sovelluksella.

Peliautomaateilla tunnistautuminen onnistuu Veikkaus-kortin lisäksi puhelimen Veikkaus-sovelluksella tai liittämällä maksukortti Etuasiakkuuteen.

Veikkaus-kortilla saat myös useita etuja, joihin voit tutustua osoitteessa veikkaus.fi/etuasiakas.

K-ruoka Veikkaus 680x600px 08 2020

Vastuullista pelaamista

Pelaamisen tulisi olla iloa ja hyvää mieltä tuottava asia, joten suojellaan peli-iloa yhdessä. Kun käytät pelatessasi Veikkaus-korttia, voit seurata pelaamistasi kirjautumalla osoitteeseen omaveikkaus.fi.

Muistathan, että Veikkauksen pelejä ei voi maksaa luotolla. Pelit on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Viisi vinkkiä maltilliseen pelaamiseen

1. Pelaa tunnistautuneena
Kun tunnistaudut ennen pelaamista, saat käyttöösi kattavammat keinot pelaamisen seurantaan ja maltilliseen pelaamiseen.

2. Aseta pelirajat
Aseta itsellesi ja pelikassallesi sopivat pelirajat.

3. Miltä tuntuu?
Pelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ja iloista ajanvietettä. Jos näin ei ole, kannattaa omaa pelitapaa muuttaa.

4. Kuuntele läheisiäsi
Jos läheinen huomauttaa pelaamisesta, pysähdy ja pidä tuumaustauko. Haasteet pelaamisessa koskettavat aina myös läheisiä.

5. Apua on tarjolla Jos pelaaminen huolettaa, tukea ja apua pelaajille sekä heidän läheisilleen löydät Peluurista.