Viihdyttävää välineurheilua

Viihdyttävää välineurheilua

Päivitetty 25.9.2023

Valitsimme pelaamiseen tarkoitettujen välineiden parhaimmiston. Näillä vinkeillä teet pelaamisesta viihdyttävää ja mukavaa!

Pelaamisesta (gaming) on tullut viime vuosina yhä suositumpaa ajanvietettä. Samalla pelaamisesta on tullut merkittävä viihdeteollisuuden ala. E-sports-tapahtumat ovat ennätyssuosittuja ja kiinnostus lajiin kasvaa koko ajan.

Laadukkaat välineet tekevät pelaamisesta viihdyttävää ja mukavaa. K-Citymarketeista löydät laajan valikoiman pelaamisen tuotteita, jotka takaavat parhaan pelikokemuksen. Poimimme vinkit niin peliharrastusta aloittelevalle kuin edistyneelle pelaajalle. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

1 Pelihiiret

Hiiren herkkyys on pelatessa tärkeä seikka: mitä kevyempi hiiri, sen parempi liikkuvuus pitkissäkin pelisessioissa. EXO on uusi pelaamisen tuotemerkki, jonka uudet ultralight-pelihiiret Rifter ja Zero on rei’itetyn kennorakenteensa ansiosta erittäin kevyitä. Hiirissä on myös laadukkaat PiXartin sensorit, täysi RGB-valaistus sekä pehmeät, sotkeutumattomat johdot. Lisää EXO gaming-uutuuksia on tulossa K-Citymarketteihin syksyllä.

EXO-Rifter hiiri 680 x 680

EXO Rifter RGB -ultrakevyt pelihiiri, musta tai valkoinen 39,95 euroa.

EXO-Zero hiiri 680 x 680

EXO Zero RGB -ultrakevyt pelihiiri, musta 39,95 euroa.

Logitechin langaton hiiri on oivallinen vaihtoehto ammattilaistason pelaamiseen. Siinä on erittäin tarkka 16,000 DPI:n sensori ja luotettava langaton yhteys ilman minkäänlaista viivettä.

Logitech-G-PRO-hiiri 680 x 680

*Logitech G Pro Wireless -langaton hiiri, 129 euroa. *

2 Pelihiirimatot

HyperX FURY -sarjan hiirimatot pysyvät paikoillaan tiukoissakin taisteluissa. Tiheä kangaspinta tuntuu pehmeältä koskettaa eikä rasita rannetta. Hiirimattoja on kolmessa koossa, suurimman XL-koon päälle voi laittaa myös näppäimistön, jolloin hiirimaton ala ei lopu kesken.

Kingston-HyperX-FURY-hiirimatto L-680 x 680

HyperX FURY S Pro -hiirimatto, M 14,99 euroa. HyperX FURY S Pro -hiirimatto, L 19,99 euroa. HyperX FURY S Pro -hiirimatto, XL 29,95 euroa.

3 Pelikuulokkeet

Hyvät pelikuulokkeet takaavat autenttisen pelikokemuksen. Logitechin Pro X -headsetissä on 7.1-tilaääni, jolla kuulet tarkkaan mistä suunnasta ääni tulee, sekä Blue VOICE -teknologiaa hyödyntävä mikrofoni, joka pitää äänesi selkeänä kiivaimmissakin pelisessioissa.

Logitech-G-Pro-X-Gaming-Headset 680 x 680

*Logitech G Pro X -peli-headset *

HyperX Cloud 2 -pelikuulokkeet ovat olleet pelaajien kestosuosikki jo usean vuoden ajan. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat hyvän äänimaailman, kestävän rakenteen, ne sopivat yhteen PC:n lisäksi PS4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleiden kanssa.

HyperX-Cloud-2-Headset 680 x 680

HyperX Cloud 2 -kuulokkeet 89,95 euroa.

4 Pelinäppäimistöt

HyperX Alloy Core RGB -näppäimistössä on hyvä hinta-laatu-suhde. Siinä on hiljaiset, pehmeästi painuvat ja tarkat näppäimet.

Tarkkaa näppäinvastetta ja tuntumaa arvostavalle pelaajalle sopii mekaaninen näppäimistö. HyperX Alloy Elite RGB -näppäimistössä on laadukkaat CHERRY MX RGB Red -kytkimet.

Molemmissa näppäimistössä on upeat säädettävät RBG-valoefektit, jotka virittävät pelipisteen sopivaan tunnelmaan.

Kingston-HyperX-Alloy-Core-nappaimisto 680 x 680

HyperX Alloy Core RGB -näppäimistö 59,95 euroa.

Kingston-HyperX-Alloy-Elite-RGB-nappaimisto 680 x 680

Mekaaninen HyperX Alloy Elite RGB -näppäimistö 129 euroa.

5 Pelinäytöt

Nousevan AOC-tuotemerkin kaareva C24G1-pelinäyttö tarjoaa nopeaa suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. 144Hz virkistystaajuus ja 1ms vaste-aika takaavat erinomaisen kuvaterävyyden ja häiriöttömän pelikokemuksen. Kaarevuuden ansiosta uppoudut peliin entistä enemmän.

Kaareva naytto 680 x 680

Kaareva 24” AOC C24G1 -pelinäyttö.

6 Pelituolit

Kunnon tuoli takaa selkää tukevan ja miellyttävän pelikokemuksen. L33T Elite V3 -mallissa on ergonomiset ristiselkä- ja niskatyynyt, sekä säädettävät käsinojat. Selkänojan voi kallistaa vaakatasoon, joten tuolissa voi ottaa nokoset läpi yön kestävissä pelitapahtumissa.

Elite-pelituoli 680 x 680

L33T Elite V3 -pelituoli.