K palvelee
Finnkinon sarjaliput K-ruokakaupoista

Finnkinon sarjaliput K-ruokakaupoista

Hanki edulliset Finnkinon sarjaliput itselle tai lahjaksi K-ruokakaupastasi (poislukien Ahvenanmaa).

Elämyksellisien elokuvien pariin Finnkinon 16 teatterissa yhdellätoista paikkakunnalla, joissa on yhteensä 113 salia.

Joulun helpoimmat ja rakastetuimmat lahjat pukinkonttiin, Finnkinon joulukampanjatuotteet saatavilla kaikista K-ruokakaupoista ja Neste K -asemilta 15.11.-24.12.2019.

Finnkino Superlippu 4 kpl 47€

Kassalta tulostettavat Superliput käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin (myös 3D). Superlipuilla premium-saleihin Imax, Isense, Lexe, Lounge, VIP ja Maxim ilman lisämaksuja. Joulun Superliput ovat käytettävissä joulun jälkeen 25.12.2019-19.5.2020.

KRuoka finnkino joulu 19

Finnkino-sarjaliput 4 kpl 47€

4 kpl Finnkino sarjalippupaketti on voimassa 6 kk ostohetkestä. Voit vaihtaa sarjalipun näytöslippuun kätevästi Finnkinon verkkokaupssa käyttämällä lipussa näkyvää sarjanumeroa.

sarjaliput 4kpl 47

Finnkino-sarjaliput 8 kpl 80€

8 kpl Finnkino sarjalippupaketti on voimassa 8 kk ostohetkestä. Voit vaihtaa sarjalipun näytöslippuun kätevästi Finnkinon verkkokaupassa käyttämällä lipussa näkyvää sarjanumeroa.

sarjaliput 8kpl 7960

Finnkino-herkkusetelit 2 kpl 16€

Herkkusetelillä voit valita mitä tahansa tuotteita Finnkinon herkkumyymälästä tai Oscar's Barista 8 € arvosta. Herkkusetelillä voit valita myös L-Combon edullisemmin. Setelin koko arvo on käytettävä kerralla. Ei voi vaihtaa rahaksi. Herkkusetelit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä kaikissa Finnkinon teattereissa. Valikoima vaihtelee teattereittain.

Finnkino herkkuseteli