Uudet, ihanat Little’s -makukahvit

Uudet, ihanat Little’s -makukahvit

Päivitetty 26.6.2018

Little's -makukahvien täyteläiset maut tekevät aamusta ja kahvitauosta nautinnollisemman kuin koskaan ennen! Löydä oma suosikkisi useista makuvaihtoehdoista!

Kahvinautinto vailla vertaa

Kahvi on suuri nautinto, jonka tarkoitus on piristää ja tehdä nauttijalleen hyvää. Little's -pikakahvit valmistetaan parhaasta Arabica-kahvilaadusta. Kahveihin lisätään rakastettuja, tarkoin valittuja makuja, jotka toimivat kylmässä tai kuumassa kahvissa täydellisesti! Little's -pikakahvit sisältävät vain luonnollisia makuja eikä kahveihin ole tarvinnut lisätä sokeria. Little's -kahvit valmistuvat niin nopeasti, että aamulla jää enemmän aikaa torkuttamiseen - kahvinautinnosta joustamatta! Jatkossa kahvitauotkin ovat entistäkin odotetumpia!

Tarina Little's kahvien takana

Olisitko uskonut, että toinen perustajista on suomalainen? Little's -kahvibrändin tarina alkoi yli 25 vuotta sitten, kun suomalainen Leila ja hänen aviomiehensä Henry saivat Kalifornian matkallaan inspiraationsa paikallisilta kahvipaahtajilta lisätä luonnollisia suosikkimakuja kahvipapujen sekaan. Intohimo kahvia sekä kahvinpaahtamista kohtaan saivat Leilan ja Henryn jättämään päivätyönsä Suomessa ja keskittymään unelmiensa tavoitteluun kahvien parissa. Unelmat kuljettivat Suomesta Englantiin, jossa perheyritystä pyörittää nykyisin Leilan ja Henryn kahdesta lapsesta toinen, Will Little, yhdessä vaimonsa Caroline Littlen kanssa. Little's on muotoutunut vuosien aikana aktiiviseen elämäntyyliin heille, jotka rakastavat erinomaista kahvia ja joille kahvi on suuri nautinto!

littles-makukahvit-reseptikuva

Kesän parhaat kahvijuomat Little's-makukahveilla