K-Supermarket on vuoden 2019 leipäkauppa

K-Supermarket on vuoden 2019 leipäkauppa

Päivitetty 22.5.2019

Suomen leipuriliitto ry valitsee vuosittain vuoden leipäkaupan. Tänä vuonna valinta tehtiin pienempien päivittäistavarakauppojen sarjassa. Kurkkaa onko voittaja K-Supermarkettisi!

K-Supermarket

Vuoden leipäkaupaksi valittiin..

K-Supermarket Arabia!

Näillä aineksilla K-Supermarket Arabia kohosi vuoden leipäkaupaksi:

  • Pienet lähileipomot ja alueelliset leipomot erinomaisesti edustettuina, unohtamatta valtakunnallisien leipomoiden tuotteita
  • Tuotteet pääosin valmistettu Suomessa
  • Avaran leipäosaston harkittu ja siisti ilme toteutettu tyylikkäillä myymäläkalusteilla
  • Selkeät kyltit eri tuoteryhmien kohdalla
  • Kyltit ajankohtaisista teemoista lisätietoineen selkeästi esillä
  • Sesonkituotteet näkyvästi esillä hyllypäädyissä
  • Gluteenittomilla tuotteilla omat paikat osastolla
  • Oma jauholeipomo (Nurmileipä Oy), joka on erittäin harvinaista K-Supermarket Arabian kokoisissa kaupoissa
  • Ennen kaikkea huolella ja intohimolla rakennettu leipäosasto!

”Todella upeaa saada tunnustusta tekemästämme työstä pientuottajien ja suomalaisen ruokakulttuurin eteen. Itselläni kauppiaana on ollut ilo ja kunnia päästä kehittämään osastoa ammattitaitoisen ja intohimolla sitoutuneen henkilökunnan kanssa. Heillä on ollut aito halu kehittää kauppaamme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin,” kertoo K-Supermarket Arabian kauppias Sasu Hamina.

K-Supermarket Vuoden leipäkauppa

Finaalissa 3 K-kauppaa

Vuoden 2019 Leipäkauppa julkistettiin Helsingissä 12.2.2019. Samalla K-Supermarket Arabian leipäosaston hoitaja Päivi Lappalainen palkittiin kultamitalilla.

”Leipävastaavamme Päivin kädenjälki ja kokemus näkyvät osaston kehittämisessä ja johtamisessa todella vahvasti. Päiville tämä onkin elämäntyöpalkinto vuosien uurastuksesta”, kertoo Hamina.

Kaksi muuta tämän vuoden kilpailun finalistikauppaa olivat K-Market Herkkukirsikka Suomussalmelta ja K-Supermarket Pudasjärvi.

Vuoden Leipäkauppa -kilpailu järjestetään kahdessa sarjassa. Joka toinen vuosi kilpailussa ovat mukana pienemmät päivittäistavarakaupat ja joka toinen vuosi hypermarketit ja tavaratalot. Vuoden Leipäkauppa -titteli on tunnustus siitä, että K-Supermarket Arabiassa tehdään hyvää työtä monipuolisen ja monimuotoisen leipäkulttuurin säilyttämiseksi. Lue parhaiden leipäkauppojen valintaprosessista ja matkasta kohti voittoa täältä››

Kurkkaa vuoden 2019 leipäkaupan leipäosastolle