Define - Hiustenhoidon uusi, vaivaton aika on täällä!

Define - Hiustenhoidon uusi, vaivaton aika on täällä!

Päivitetty 14.11.2022

Pohjoismaisten hiusalan ammattilaisten kehittämä Define hiustenhoito- ja muotoilusarja on vihdoin Suomessa.

Define-tuotesarjasta löydät korkealaatuiset tuotteet hiusten pesuun, hoitoon ja muotoiluun. Define-tuotteilla hiustenhoito on helppoa ja vaivatonta. Valitse juuri sinun hiuslaadullesi sopivat tuotteet, jotta saat kaiken hyödyn irti hiustenhoitorutiinistasi! Kaikki tuotteet ovat vegaanisertifioituja.

Define MoroccanArganOil 680

Kuiville hiuksille kannattaa kokeilla Define Moroccan Argan Oil shampoota ja hoitoainetta, jotka sisältävät 100 % puhdasta arganöljyä. Arganöljy suojaa hiuksia ja auttaa ylläpitämään niiden kosteustasapainoa, tehden hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät.

Define StrengthVolume 680

Vai kaipaavatko hiuksesi sittenkin lisää tuuheutta? Hennoille hiuksille sopivat Define Strength & Volume shampoo ja hoitoaine, joilla tuot hiuksiin tuuheutta samalla vahvistaen niitä. Shampoo poistaa myös tehokkaasti rasvaisuutta ja muotoilutuotteiden jäämiä hiuksista ja hiuspohjasta.

Define Kuivashampoot 680

Kuivashampoo on kiireisten arkiaamujen pelastaja! Define Original kuivashampoo poistaa tehokkaasti rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta, tehden niistä raikkaan tuntuiset. Se tuo hiuksiin samalla tuuheutta ja rakennetta. Kuivashampoo on todellinen monitoimituote, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kampauksen pohjalle antamaan lisäpitoa. Kokeile myös tummille hiuksille tarkoitettua Define Brunettes kuivashampoota, joka sisältää ripauksen väriä. Sillä peität kätevästi tyvikasvua ja harmaita hiuksia!