Näin käytät Batiste kuivashampoota – lue 5 täsmävinkkiä!

Näin käytät Batiste kuivashampoota – lue 5 täsmävinkkiä!

Päivitetty 20.4.2021

Batiste-kuivashampoo on todellinen kiireisten aamujen ja huonojen hiuspäivien pelastaja, joka saa hiukset tuntumaan puhtaammilta ja runsaammilta käden käänteessä.

K-Citymarket-logo 680 x 50

Kuivashampoo raikastaa hiukset päivinä, kun tukkaa ei ennätä pestä. Se myös tuuheuttaa ja helpottaa hiusten muotoilua. Näillä täsmävinkeillä teet kuivashampoon käytöstä entistä tehokkaampaa.

batiste fiiliskuva1 680x680

 1. Ravista

Ravista pulloa joka ikinen kerta. Reipas ravistaminen saa tuotteen raaka-aineet sekoittumaan kunnolla, parantaa kuivashampoon tehokkuutta ja vähentää valkoisen tuotejäämän näkymistä hiuksissa.

 1. Suihkuta osioissa

Suihkauta kuivashampoota hiusten tyveen osioissa noin 30 senttimetrin etäisyydeltä. Näin saat tuotetta tasaisesti kaikkialle. Jos suihkutat kuivashampoota liian läheltä, tuote tarttuu hiuspohjaan, eikä raikasta tai tuuheuta riittävästi.

 1. Hiero tai harjaa

Anna kuivashampoon vaikuttaa hetken ja imeä rasvaisuutta hiuksista. Sen jälkeen hiero hiuspohjaa sormin tai harjaa hiukset läpi. Hierominen tai harjaaminen kuivashampoon käytön jälkeen aktivoi tuotteen sisältämän tärkkelyksen ja häivyttää valkoisen jäämän hiuksista.

batiste fiiliskuva2 680x680

 1. Tehosta tupeerausta

Kuivashampoon lisääminen hiuksiin ennen tupeerausta helpottaa etenkin liukkaan tukan käsittelyä. Niksi toimii hyvin myös klipsipidennysten kiinnitykseen.

 1. Lisää kuivashampoota illalla

Jos haluat, että hiukset ovat aamulla raikkaan ja runsaan tuntuiset, suihkuta kuivashampoota hiuksiin ennen nukkumaanmenoa. Kuivashampoo tekee taikojaan yön aikana ja imee hiuksiin kertyvää rasvaisuutta.

Kuivashampoiden pioneeri

Moninkertaisesti palkittu Batiste on valmistanut kuivashampoita jo yli 40 vuoden ajan. Vain kuivashampoisiin keskittynyt brändi todella tietää mitä tekee. Suuresta suosiosta kertoo myös se, että maailmassa myydään pullo Batistea joka 2,4 sekunti.

Kuivashampoon ideana on tehdä hiuksista puhtaamman ja raikkaamman tuntuiset ilman perinteistä vesipesua shampoolla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tuote imee puuterimaisen koostumuksensa ansiosta hiuksista rasvaisuutta, ja hiukset myös tuntumaan tuuheammilta ja helpottaa muotoilua.

Kuivashampoo ei korvaa vesipesua, mutta sillä voi pitkittää pesuväliä ainakin muutaman päivän ajan. Jos kuivashampoota käyttää usein ja paljon, hiukset kannattaa pestä kerran pari kuussa syväpuhdistavalla shampoolla, joka poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämiä.

Batiste fiiliskuva

Batiste raikastaa, sävyttää ja muotoilee – esittelyssä erilaiset tuotteet

Batisten kuivashampoissa on eroja, jotka voidaan jakaa karkeasti kolmeen tuoteryhmään.

Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat niin sanotut tavalliset kuivashampoot, joiden tehtävänä on saada hiukset tuntumaan puhtaammilta. Erona näissä tavallisissa kuivashampoissa on tuoksu, jonka voi valita omien mieltymystensä mukaan. Kuivashampoota toimii myös hiustuoksuna.

 • Batiste Originalin tuoksu on keveän puhdas.
 • Batiste Blush on tuoksultaan kukkainen ja flirttaileva.
 • Batiste Fresh tuoksuu suihkunraikkaalle.
 • Batiste Wildflower tuoksuu kukkaniityille.
 • Batiste Tropical tuoksuu kookoksella ja trooppisille hedelmille.

Toisesta tuoteryhmästä löytyvät Batisten Hint of Colour -kuivashampoot, jotka saavat hiukset tuntumaan puhtaammilta, mutta ne myös sävyttävät hiuksia väliaikaisesti, peittäen eri sävyisen tyvikasvun ja harmaat hiukset. Sävyttävä väri peseytyy pois hiuksista shampoolla.

 • Batiste Hint of Colour Dark sopii ruskeista aina mustanruskeille hiuksille.
 • Batiste Hint of Colour Light Blond on sävyltään lämpimän vaalea.

Kolmanteen ryhmään kuuluu Batiste Heavenly Volume, joka raikastavan ominaisuutensa lisäksi muotoilee hiuksista nimensä mukaisesti taivaallisen tuuheat. Heavenly Volume sopii kaikille, mutta se saa etenkin hennot ja littanat hiukset tuntumaan runsaammilta. Loistava valinta, kun hiuksiin kaipaa nopeasti tuuheutta, mutta pesuun ja föönauksen ei ole aikaa.