Kauneus
Batisten kuivashampoo ratkaisee arjen ja juhlan hiuspulmat

Batisten kuivashampoo ratkaisee arjen ja juhlan hiuspulmat

Kuivashampoo tekee paljon muutakin kuin saa ne tuntumaan puhtailta. Monikäyttöisestä tuotteesta on iloa lähes jokaisessa tilanteessa

K-Citymarket-logo 680 x 50

Moninkertaisesti palkittu Batiste on valmistanut kuivashampoita jo yli 40 vuoden ajan. Vain kuivashampoisiin keskittynyt brändi todella tietää mitä tekee. Suuresta suosiosta kertoo myös se, että maailmassa myydään pullo Batistea joka 2,4 sekunti.

Kuivashampoon ideana on tehdä hiuksista puhtaamman ja raikkaamman tuntuiset ilman perinteistä vesipesua shampoolla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tuote imee puuterimaisen koostumuksensa ansiosta hiuksista rasvaisuutta, ja hiukset myös tuntumaan tuuheammilta ja helpottaa muotoilua.

Kuivashampoo ei korvaa vesipesua, mutta sillä voi pitkittää pesuväliä ainakin muutaman päivän ajan. Jos kuivashampoota käyttää usein ja paljon, hiukset kannattaa pestä kerran pari kuussa syväpuhdistavalla shampoolla, joka poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämiä.

Batiste fiiliskuva

Batiste raikastaa, sävyttää ja muotoilee – esittelyssä erilaiset tuotteet

Batisten kuivashampoissa on eroja, jotka voidaan jakaa karkeasti kolmeen tuoteryhmään.

Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat niin sanotut tavalliset kuivashampoot, joiden tehtävänä on saada hiukset tuntumaan puhtaammilta. Erona näissä tavallisissa kuivashampoissa on tuoksu, jonka voi valita omien mieltymystensä mukaan. Kuivashampoota toimii myös hiustuoksuna.

  • Batiste Originalin tuoksu on keveän puhdas.
  • Batiste Blush on tuoksultaan kukkainen ja flirttaileva.
  • Batiste Fresh tuoksuu suihkunraikkaalle.
  • Batiste Wildflower tuoksuu kukkaniityille.
  • Batiste Tropical tuoksuu kookoksella ja trooppisille hedelmille.

Toisesta tuoteryhmästä löytyvät Batisten Hint of Colour -kuivashampoot, jotka saavat hiukset tuntumaan puhtaammilta, mutta ne myös sävyttävät hiuksia väliaikaisesti, peittäen eri sävyisen tyvikasvun ja harmaat hiukset. Sävyttävä väri peseytyy pois hiuksista shampoolla.

  • Batiste Hint of Colour Dark sopii ruskeista aina mustanruskeille hiuksille.
  • Batiste Hint of Colour Light Blond on sävyltään lämpimän vaalea.

Kolmanteen ryhmään kuuluu Batiste Heavenly Volume, joka raikastavan ominaisuutensa lisäksi muotoilee hiuksista nimensä mukaisesti taivaallisen tuuheat. Heavenly Volume sopii kaikille, mutta se saa etenkin hennot ja littanat hiukset tuntumaan runsaammilta. Loistava valinta, kun hiuksiin kaipaa nopeasti tuuheutta, mutta pesuun ja föönauksen ei ole aikaa.