Kauneus
Dove DermaSpa Summer Revived - kesän hehkua ja kosteutusta

Dove DermaSpa Summer Revived - kesän hehkua ja kosteutusta

Haluaisitko kesäistä hehkua ihollesi ympäri vuoden? Käyttämällä kevyesti päivettävää Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoidetta voit antaa ihollesi kaunista hehkua säällä kuin säällä ja pitää huolta ihostasi.

Miten Dove DermaSpa Summer Revived toimii?

1. Muodostaa asteittaisen päivetyksen

Luo ihollesi kaunis päivetys asteittain päivettävän voiteen avulla. Käytä päivittäin osana ihonhoitorutiiniasi tehdäksesi ihostasi terveen näköisen ja hehkuvan.

2. Sopii täydellisesti keskivaaleille ja tummille ihonsävyille

Etsitkö asteittain päivettävää kosteusvoidetta omalle ihonsävyllesi? Keskivaaleille ja tummille ihonsävyille kehitetyt Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoiteet tuovat esiin ihon luonnollista sävyä ja antavat sille kaunista hehkua.

3. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Me rakastamme tuotteita, jotka säästävät aikaa. DermaSpa Summer Revived -kosteusvoide tarjoaa asteittain päivettävän tuotteen ja kosteusvoiteen yhdessä kätevässä pullossa. Kosteusvoiteen ainutlaatuinen DeepCare Complex -yhdiste, jossa on ihon luonnollisia ravintoaineita ja eteerisiä öljyjä, syväravitsee kuivaakin ihoa ja tekee siitä silkinpehmeän ja sileän.

Dermatologisesti testattu kosteusvoide lisää asteittain päivetystä ja pitää ihosi pehmeänä. Tee ihostasi sileä ja hehkuva kaikkina vuodenaikoina valitsemalla päivettävä Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoide.

Dove DermaSpa Summer Revived pähkinänkuoressa

  • Ainutlaatuinen DeepCare Complex sisältää ihon luonnollisia ravintoaineita
  • Muodostaa asteittain kauniin ja hehkuvan päivetyksen
  • Kosteuttaa ihoa ja jättää sen kauniin pehmeäksi ja sileäksi
  • Syväravitsee ihoa
  • Sopii päivittäiseen käyttöön
  • Kehitetty erityisesti keskivaaleille ja tummille ihonsävyille

Näin käytät Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoidetta

Hiero Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoidetta pyörivin liikkein puhtaalle, kuivalle iholle paljain käsin tai käsineellä. Anna kosteusvoiteen imeytyä kokonaan ennen pukeutumista ja muista pestä kätesi.

Aiotko oleskella auringossa? Levitä aina aurinkovoidetta päivettävän tuotteen päälle sen kuivuttua.