Dove DermaSpa Summer Revived - kesän hehkua ja kosteutusta

Dove DermaSpa Summer Revived - kesän hehkua ja kosteutusta

Päivitetty 19.4.2021

Haluaisitko kesäistä hehkua ihollesi ympäri vuoden? Käyttämällä kevyesti päivettävää Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoidetta voit antaa ihollesi kaunista hehkua säällä kuin säällä ja pitää huolta ihostasi.

Miten Dove DermaSpa Summer Revived toimii?

1. Muodostaa asteittaisen päivetyksen

Luo ihollesi kaunis päivetys asteittain päivettävän voiteen avulla. Käytä päivittäin osana ihonhoitorutiiniasi tehdäksesi ihostasi terveen näköisen ja hehkuvan.

2. Sopii täydellisesti keskivaaleille ja tummille ihonsävyille

Etsitkö asteittain päivettävää kosteusvoidetta omalle ihonsävyllesi? Keskivaaleille ja tummille ihonsävyille kehitetyt Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoiteet tuovat esiin ihon luonnollista sävyä ja antavat sille kaunista hehkua.

3. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Me rakastamme tuotteita, jotka säästävät aikaa. DermaSpa Summer Revived -kosteusvoide tarjoaa asteittain päivettävän tuotteen ja kosteusvoiteen yhdessä kätevässä pullossa. Kosteusvoiteen ainutlaatuinen Deep Care Complex -yhdiste, jossa on ihon luonnollisia ravintoaineita ja eteerisiä öljyjä, syväravitsee kuivaakin ihoa ja tekee siitä silkinpehmeän ja sileän. Ikoninen voide on saatavilla nyt myös vaahtona.

4. Ei tahraa

87 % testanneista on sanonut, ettei iho jää rasvaiseksi ja tahmaiseksi levityksen jälkeen. 81 % sanoo tuotteen imeytyvän helposti.

Näin käytät Dove DermaSpa Summer Revived -tuotteita

Hiero Dove DermaSpa Summer Revived -kosteusvoidetta tai vaahtoa pyörivin liikkein puhtaalle, kuivalle iholle paljain käsin tai käsineellä. Anna imeytyä kokonaan ennen pukeutumista ja muista pestä kätesi. Parhaimman lopputuloksen saat, jos olet hiljattain myös kuorinut ihosi. Aiotko oleskella auringossa? Levitä aina aurinkovoidetta päivettävän tuotteen päälle sen kuivuttua.

Uusi Dove Summer Revived Self-Tan Body Mousse

Doven ikoninen asteittain itseruskettava voide nyt myös kevyenä vaahtona. Sävyt vaaleasta keskivaalealle ja keskitummasta tummalle iholle. Vaahto on helppo levittää ja antaa tasaisen ihonsävyn. Imeytyy nopeasti ja ei jätä rasvaista tunnetta iholle!