Näin kosteutat ihon hehkuvaksi

Näin kosteutat ihon hehkuvaksi

Päivitetty 8.2.2021

Kerrosta kasvojen iholle kosteutta, niin saat talvi-ihon hehkumaan. Sopivat tuotteet löydät K-Citymarketista.

Pakkassää, viima ja kuiva sisäilma kuivattavat kasvojen ihoa niin, ettei mikään määrä kosteutta tunnu riittävän. Kokeile kosteuttavien ihonhoitotuotteiden kerrostamista iholle. Tämä helppo ihonhoitorutiini pehmentää ihoa nopeasti ja saa sen hehkumaan.

KCM talvi-iho hoitovesi 680  x 420

Vaihe 1: Suihkuta iholle reilusti kasvovettä, kosteuttavaa suihketta tai levitä kasvoille hoitonestettä. Voit kerrostaa tuotetta iholle 3-5 kertaa, anna imeytyä välissä. Tämä kosteuttaa kasvojen ihoa ja auttaa seuraavia ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon.

KCM talvi-iho seerumi 680 x 420

Vaihe 2: Sivele kasvoille kosteuttavaa seerumia. Useimmissa kosteuttavissa seerumeissa on hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja auttaa myös sitomaan kosteutta ihoon.

KCM talvi-iho silmanymparysvoide 680 x 420

Vaihe 3: Taputtele iholle silmänympärysvoidetta. Annostele, kuten kuvassa. Käytä levitykseen nimetöntä tai pikkusormea ja painele voide ihoon hellävaraisesti silmän sisänurkasta ulkonurkkaa kohti. Silmänympärysihon hoidon tarve korostuu nyt, kun puolet kasvoista on usein maskin peitossa ja vain silmät näkyvät.

KCM talvi-iho kosteusvoide 680 x 420

Vaihe 4: Levitä kasvoille kosteusvoidetta. Se kosteuttaa ihoa vielä lisää mutta myös lukitsee aiemmin kasvoille levitettyjen tuotteiden antaman kosteuden ihoon.

Kerrosta kosteutta iholle neljällä eri tuotteella. Ihonhoidossa käytetyt tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.