Valon hehkua kellon ympäri

Valon hehkua kellon ympäri

Päivitetty 15.4.2019

Luo ekstraheleyttä ja kaunista kesäistä hehkua kasvoille C-vitamiinipitoisilla, kirkastavilla ja kosteuttavilla Lumene VALO -ihonhoitotuotteilla. Katso vinkit 4-vaiheiseen Lumene VALO Nordic-C Summer Glow -rituaaliin.

1. Puhdistus on ensimmäinen askel säteilevään ihoon

Aloita aamuinen ihonhoitorituaalisi puhdistamalla kasvot kirkastavalla puhdistusbalsamilla, joka poistaa yön aikana kertyneet epäpuhtaudet kasvoilta.

Tuotevinkki: Lumene VALO Kirkastava Puhdistusbalsamin miellyttävä koostumus sulaa iholle poistaen pitkäkestoisenkin kasvo- ja silmämeikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Hiero pieni määrä tuotetta kostealle iholle. Huuhtele lämpimällä vedellä tai pyyhi pois kostealla pyyhkeellä.

2. Lisätehoa ihonhoitoon kirkastavilla naamioilla

Ihon viikoittainen hoito on loistava tapa lisätä ihonhoitotuotteiden vaikutuksia ja nostaa ihon kuntoa kotikonstein. Säännöllinen kuorinta uudistaa ihon pintaa ja pitää iho kirkkaana ja virkistyneenä. Naamiot puolestaan tuovat lyhyessä runsaasti kosteutta ja aktiiviaineita iholle.

Tuotevinkki: Kokeile uusia Lumene Valo Kirkastavia Silmänympärysnaamioita, kun silmänympärysiho kaipaa pikaista virkistystä! Naamiolappujen viilentävä hydrogeelikoostumus kosteuttaa, auttaa häivyttämään juonteita ja silottamaan silmänympärysihoa.

lumene valo eye patches 680x550

Lumene VALO Kirkastavalla & kuorivalla naamiolla saat näkyvästi kirkkaamman ihon joka näyttää energiseltä ja virkistyneeltä sekä hyvinvoivan säteilevältä. Tämä AHA-happoja ja C-vitamiinia sisältävä heleyttävä naamio auttaa kirkastamaan väsynyttä ja sameaa välittömästi.

3. Tehohoida ihoa kirkastavalla hyaluronitiivisteellä

Seerumi on yksi tärkeimpiä täsmätuotteita ihonhoitorituaalin täydentämisessä. Seerumit ovat nopea lisä päivittäiseen ihonhoitorituaaliin ja voit valita omasi riippuen ihon tarpeesta. Seerumi antaa tehokosteutta ja valmistelee ihon vastaanottamaan ihotyyppisi mukaisen kosteusvoiteen tehoaineet.

Tuotevinkki: Herätä välittömästi väsynyt ja samea iho levittämällä muutama tippa Lumene VALO Kirkastavaa & Silottavaa Hyaluronitiivistettä sormenpäihisi ja hieromalla se puhtaalle iholle kevyin, pyörivin liikkein. Hyaluronitiivisteen antioksidanttirikas koostumus virkistää ja kirkastaa ihoa sekä parantaa sen kosteustasapainoa.

4. Valitse suojakertoimellinen kosteusvoide ja tuo kevyt päivetys kasvoille ilman aurinkoa

Hyvä, paha aurinko! Auringon ihon ennenaikaista ikääntymistä kiihdyttävä vaikutus on ilmeinen. Ihon kimmoisuuden ja kosteuden säilyttämiseksi on tärkeää valita päiväkäyttöön aurinkosuojan sisältävä kosteusvoide.

Toivotko päivetystä, mutta et haluaisi kylpeä kasvojasi liikaa auringossa? Itseruskettavat pisarat ovat juuri kaipaamasi tuote, joilla loihdit yksilöllisen päivetyksen ja syvennät helposti asteittain päivetystä.

Tuotevinkki: Lumene VALO Päivävoide SK 15 kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiden haitalliselta vaikutukselta. Sekoita uusia Lumene VALO Itseruskettavia pisaroita Lumene-kosteusvoiteesi kanssa ja loihdi kasvoillesi luonnollisen hehkuva ja asteittainen rusketus vaivattomasti. Jos haluat kevyen keväisen hehkun lisää yksi pisara kosteusvoiteen joukkoon. Saat kesäisen näköisen rusketuksen lisäämällä kolme pisaraa.

lumene valo flash fluid 680x550

Lisää intensiivisyyttä lopputulokseen? Sekoita itseruskettavia pisaroita 1-3 tippaa Lumene-seerumisi joukkoon! Mitä täyteläisempi, hoitavia öljyjä runsaasti sisältävä kosteusvoiteesi on, sitä kevyempi päivetys ihollesi syntyy. Jos puolestaan yhdistät itseruskettavat pisarat runsaasti kosteuttavia ainesosia sisältävään tuotteeseen (kuten useimmat Lumene-seerumit), sitä intensiivisemmän lopputuloksen saat.

4+1 Bonusvinkki

Uusi Lumene Heleyttävä Pikakaunistaja on kirkastusta kaipaavan ihon ensiapu ympäri vuoden! Tämän pikakaunistajan avulla virkistät väsyneet kasvot hetkessä. Käytä kosteusvoiteen tapaan tai luo ihanteellinen pohja pitkäkestoiselle meikille.

Pikakaunistajaa voit käyttää myös kirkastavana ja virkistävänä naamiona. Levitä paksu kerros pikakaunistajaa puhtaalle iholle 10 minuutin ajaksi. Vaikutusajan jälkeen hiero ylimääräinen voide ihoon tai poista se vanulapuilla.

lumene valo glow boost essence 680x550

Tiesitkö? C-vitamiini lisää ihon kirkkautta

C-vitamiini kirkastaa ihoa, ehkäisten esimerkiksi melaniinin muodostumista iholla ja auttaen ennaltaehkäisemään pigmenttiläiskien syntymistä. C-vitamiini on antioksidantti, joka neutraloi reaktiivisia happiradikaaleja ja toimii vastavoimana niiden ihon kannalta haitallisille vaikutuksille.

Lumene Valo -tuotesarjan yksi pääraaka-aineista on käsin poimittu pohjoinen lakka, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia. Sarjan tuotteissa käytetty lakan mehu spray-kuivataan, eli siitä poistetaan vesi. Tällä teknologialla tuotettu lakkajauhe on yksi keskeisistä raaka-aineista useissa Lumene VALO -ihonhoitotuotteissa. Parhaan lopputuloksen saamiseksi VALO-tuotteissa käytetään lisäksi C-vitamiinin eri muotoja, tuotteesta riippuen.

Puhdas pohjoinen lähdevesi kosteuttaa tehokkaasti ja yhdessä vallankumouksellisen, kirkastavan teknologian kanssa antaa täyteläisen, sileämmältä näyttävän ihon!