Ekologiset Ecotools -meikkitarvikkeet saatavilla nyt K-Citymarketeista!

Ekologiset Ecotools -meikkitarvikkeet saatavilla nyt K-Citymarketeista!

Julkaistu 13.4.2022

EcoTools® syntyi vuonna 2007, kun sisaret Jen ja Stacey halusivat luoda meikkisivellinsarjan, joka ei ole vain ympäristöystävällinen, mutta myös tyylikäs, korkealaatuinen ja kohtuuhintainen.

Kaikilla EcoTools® -siveltimillä on PETA-sertifikaatti, mikä tarkoittaa, ettei siveltimiä ole testattu eläinkokein ja ne ovat 100% vegaanisia. Siveltimien valmistuksessa käytetään kierrätettyjä, sekä ekologisesti kestäviä materiaaleja mm. siveltimien varsiosa on bambua, mikä on nopeimmin uusiutuva kasvi maapallolla, ja kiinnitysosa on kierrätettyä alumiinia. Siveltimien harjaosat on valmistettu synteettisestä taklonista. Sivellinpakkauksissa on käytetty täysin puutonta paperia, sekä kierrätettyä muovia ja pakkauksissa olevat tekstit on painettu soijamusteella.

Tutustu suosikkeihin:

Bioblender make up sponge

Ecotoolsin Bioblender on markkinoiden ensimmäinen 100 % biohajoavasta materiaalista valmistettu meikkisieni!

Meikkisientä voidaan käyttää kosteana tai kuivana, niin nestemäisen kuin voidemaisenkin meikkivoiteen levitykseen. Nauti täydellisestä lopputuloksesta niin meikillesi kuin luonnollekin!

ECT BB ProductVideo Cover (1)

Start the Beautifully set

Ecotools Start the Day Beautifully Kit -sivellinsetissä on mukana kaikki tarvittavat siveltimet jokapäiväisen meikin tekoon. Setti sisältää 5 must-have sivellintä ja säilytystarjottimen.

Setti sisältää:

Angled Foundation Brush - Luo virheetön pohja viistopäisellä meikkivoidesiveltimellä.

Blurring Brush - Monitoimisiveltimellä peität peiteainetta käyttäen näpyt ja ihon pienet virheet, ja levität luomivärin pohjustusväri liikkuvalle luomelle.

Defined Crease Brush - Luomivärin levittämiseen ja häivyttämiseen.

Angled Liner - Luo kauniin pehmeä ja utuinen silmienrajaus ja muotoile kulmat tällä viistopäisellä siveltimellä.

Full Blush Brush - Puuteroi kasvot tai levitä poskipuna.

Storage Tray - Siveltimien säilyttämiseen.

1606DS ECT StartTheDayBeautifullyKit Front 300dpiRGB

Eye Enhancing duo set

Sivellinsetissä on kaksi kaksipäistä luomivärisivellintä, eli neljä erilaista sivellinpäätä!

Shading Brush, Defining Brush, Blending Brush ja Smudging Brush.

Shade & Define: Levitä luomiväriä silmäluomelle Shading Brush -siveltimellä ja rajaa silmä Defining Brush -siveltimellä. Blend & Smudge: Häivytä luomiväri Blending Brush –siveltimellä ja pehmennä sitten silmänrajauskynän viiva ja varjostukset Smudge-siveltimellä. 1217DS ECT EnhancingEyeSet Front 300dpiRGB

Full Powder brush

Ecotools Full Powder Brush -puuterisiveltimessä on jopa 70 000 harjasta. Tämä ihastuttavan tuuhea ja tiivis sivellin levittää puuterimaiset tuotteet tasaisesti ja peittävästi. Sopii erityisesti kivipuuterien ja poskipunien levitykseen.

ECT R4 FebruarySocialMedia2022 1600 FullPowder 1.1

Classic Foundation brush

Classic Foundation brush on klassinen, litteä meikkivoidesivellin, joka levittää meikkivoiteen nopeasti tasaisen ja sileännäköiseksi kasvoille. Sopii voidemaisille ja nestemäisille meikkivoiteille.

Levitä suosikkimeikkivoiteesi kasvoille aloittaen kasvojen keskiosasta edeten reunoille. Levitä yhdistellen pitkiä ja lyhyitä vetoja, jolloin lopputulos on tasainen.

ECT R3 FebruarySocialMedia2022 1202 ClassicFoundation 1.1

Precision Blush brush

Precision Blush brush on tiheä sivellin, jonka muotoiltu pää auttaa levittämään ja häivyttämään poskipunan kauniin tasaisesti. Sopii myös varjostustuotteiden levittämiseen.

1306 ECT PRECISION BLUSH FRONT OUT-L

1306DS ECT PrecisionBlush Front 300dpiRGB