Max Factor Miracle Pure meikkivoide

Max Factor Miracle Pure meikkivoide

Päivitetty 16.3.2022

Suomen ilmasto vaihtelevine sääolosuhteineen on erittäin haastava varsinkin koko ajan esillä olevien kasvojemme iholle. Esimerkiksi talvella iho kuivuu herkästi pakkasen ja kuivan sisäilman johdosta, ja tuntuu janoavan ainaista lisäkosteutusta. Kosteuttavat ja hoitavat voiteet ja naamiotkaan eivät aina tunnu riittävän, ja päivän aikana meikki alkaa helposti rapisemaan ja kerääntymään kasvojen ihon pieniin juonteisiin, ja näyttää sekä tuntuu kuivalta.

Max Factor on kuullut nämä haasteet ja ratkaisuna pulmiin lanseeraa Miracle Pure meikkivoiteen – Max Factorin ensimmäisen meikkivoiteen, joka sisältää 89% ihoa hoitavia ainesosia; ainutlaatuisen kollageenia aktivoivan yhdisteen, ihoa kirkastavaa C-vitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Meikkivoide hoitaa ihoasi käytön aikana ja kosteuttaa ihoasi jopa 24 tunnin ajan saaden aikaan raikkaan, hehkuvan ihon.

MAX_FACTOR_MIRACLE_PURE_Group_680px

Miracle Pure meikkivoide elvyttää ihon elottoman ja kuivan näköistä ulkonäköä kevyellä tunteellaan ja parantaa ihoa pidempiaikaisessa käytössä, kiinteyttäen ja kosteuttaen sitä. Meikkivoiteen ainutlaatuinen koostumus edesauttaa ihon luonnollista elastisuutta ja kollageenin tuotantoa, ja SPF 30 PA+++ suojaa ihoa ja minimoi UVA- ja UVB -säteiden aiheuttamia vaurioilta.

Puolipeittävä meikkivoide levittyy helposti ja on kerrostettavissa peittävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu ei-komedogeeninen meikkivoide ei tuki huokosia ja sopii hyvin myös herkimmillekin ihoille.

Saatavilla viidessä sävyssä.

MaxFactor_MiraclePureFoundation_Packshot3D_closed_ALL