Valitse sopiva meikkivoide oman tarpeesi ja ihotyyppisi mukaan

Valitse sopiva meikkivoide oman tarpeesi ja ihotyyppisi mukaan

Päivitetty 12.8.2019

Uudistetuista Lumene-meikkivoiteista löydät juuri sinun ihollesi sopivan vaihtoehdon. Tutustu uudistuneeseen valkoimaan!

Uudistetut Lumene-meikkivoiteet sisältävät ihoa hoitavia pohjoisen luonnon raaka-aineita, jotka on valittu tarkasti tukemaan kunkin meikkivoiteen haluttua lopputulosta. Lisäksi uusien tuubien materiaalista yli 50 % on kierrätettyä muovia, joka on osa Lumenen tavoitetta tehdä kauneudella kokonaisvaltaisemmin hyvää. Tutustu uudistuneeseen valikoimaan ja löydä juuri sinun ihollesi sopivin vaihtoehto.

Lumene blur matteoil 680

1. Tarvitsen peittävyyttä

Jos kaipaat meikkivoiteelta ennen kaikkea peittävyyttä, valitse Matte Oil-Control Mattameikkivoide tai Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide SK 15.

Tasapainottavaa pohjoista mesiangervoa sisältävä Matte Oil-Control Mattameikkivoide pitää ihon kiillottomana ja raikkaana koko päivän ja se sopiikin parhaiten rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Jos et halua täysin mattaa lopputulosta, valitse kaikille ihotyypeille sopiva, hajusteeton Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide SK 15. Se luo puolimatan, virheettömän lopputuloksen ja sisältää ihoa hoitavaa pohjoista kanervaa.

Lumene cc meikkivoide

2. Haluan häivyttää punaisuutta

Punaisuuden häivyttämiseen paras vaihtoehto on CC Color Correcting Meikkivoide SK 20. Sen sisältämä pohjoinen puolukka auttaa tasoittamaan ihon sävyä luoden luonnollisen, mutta täydellisen tasaisen lopputuloksen. Ihoa kosteuttava CC Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille.

LUMENE KCM ARTIKKELIKUVAT 680x550px6

3. Ihoni kiiltää

Jos ihosi on helposti rasvoittuva, valitse Matte Oil-Control Mattameikkivoide ja sipaise ennen meikkivoidetta kasvoille Mattapohjustusvoidetta, joka vähentää ihon kiiltoa, jättäen ihon täydellisen sileäksi ja auttaa meikkiä kestämään koko päivän.

LUMENE KCM ARTIKKELIKUVAT 680x550px

4. Tahdon mahdollisimmman luonnollisen ja heleän lopputuloksen

Natural Glow Heleyttävä Meikkivoide SK 20 saa ihoa kirkastavan ja kosteuttavan voimansa pohjoisesta lakasta ja luomukoivunmahlasta. Se luo iholle kuultavan kauniin lopputuloksen kosteuttaen samalla ihoa tehokkaasti.

LUMENE KCM ARTIKKELIKUVAT 680x550px5