Viimeinen silaus juhlakauteen Eyluren ripsillä

Viimeinen silaus juhlakauteen Eyluren ripsillä

Julkaistu 8.11.2021

Ota varaslähtö edessä häämöttävään juhlakauteen trendilookeilla!

Eylure on irtoripsibrändien todellinen edelläkävijä, joka on perustettu jo 1940-luvulla filmistudioiden ja elokuvakaunottarien tarpeesta. Ripsimallit asettuvat kauniisti paikoilleen, kestävät koko päivän eivätkä erotu omista ripsistä. Käsintehdyt ja laadukkaasta materiaalista valmistetut irtoripset kestävät mallista riippuen jopa 5-10 käyttökertaa.

Eylure 2020 680x453

Yksi syksyn kuumimmista trendeistä silmämeikissä on Cat Eye -meikin huolettomampi ja luonnollisempi sisko Kitten Eye. Luo silmiä suurentava, hieman utuinen rajaus silmän ulkonurkkaan ja yhdistä lookkiin ripsimalli, jossa on luonnollisen huomaamaton ripsinauha. Uudet Lash Illusion -ripsimallit hyödyntävät Nano Band -teknologiaa, joka mahdollistaa höyhenen kevyen tunteen.

Lash Illusion No.305 x680

Smokin’ hot! Eyluren uunituoreet Smokey Eye -ripsimallit lupaavat ikonisen juhlalookin käden käänteessä. Smokey Eye No. 21 -mallissa on kauniin moniulotteinen tekstuuri, kun taas No. 23 luo astetta tuuheamman, mystisen katseen.

Smokey Eye No.21 x680

Jos tavoitteenasi on näyttävä sisääntulo ja katseen vangitsevat silmät, yhdistä uusi Wild & Wispy ’Untamed’ -ripsimalli mustaan Line & Lash -ripsiliimaan. Line & Lash toimii samalla rajauskynänä, jolla luot graafisen tarkat rajaukset.

Wild & Wispy - Untamed x680

Eyluren laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin. Mitä ikinä etsitkin, lisää pituutta, luonnollista kauneutta tai glamouria juhlaan - Eylure on vastaus toiveeseesi!