K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Viimeinen silaus juhlakauteen Eyluren ripsillä

Viimeinen silaus juhlakauteen Eyluren ripsillä

Ota varaslähtö edessä häämöttävään juhlakauteen trendilookeilla!

Eylure on irtoripsibrändien todellinen edelläkävijä, joka on perustettu jo 1940-luvulla filmistudioiden ja elokuvakaunottarien tarpeesta. Ripsimallit asettuvat kauniisti paikoilleen, kestävät koko päivän eivätkä erotu omista ripsistä. Käsintehdyt ja laadukkaasta materiaalista valmistetut irtoripset kestävät mallista riippuen jopa 5-10 käyttökertaa.

Eylure 2020 680x453

Yksi syksyn kuumimmista trendeistä silmämeikissä on Cat Eye -meikin huolettomampi ja luonnollisempi sisko Kitten Eye. Luo silmiä suurentava, hieman utuinen rajaus silmän ulkonurkkaan ja yhdistä lookkiin ripsimalli, jossa on luonnollisen huomaamaton ripsinauha. Uudet Lash Illusion -ripsimallit hyödyntävät Nano Band -teknologiaa, joka mahdollistaa höyhenen kevyen tunteen.

Lash Illusion No.305 x680

Smokin’ hot! Eyluren uunituoreet Smokey Eye -ripsimallit lupaavat ikonisen juhlalookin käden käänteessä. Smokey Eye No. 21 -mallissa on kauniin moniulotteinen tekstuuri, kun taas No. 23 luo astetta tuuheamman, mystisen katseen.

Smokey Eye No.21 x680

Jos tavoitteenasi on näyttävä sisääntulo ja katseen vangitsevat silmät, yhdistä uusi Wild & Wispy ’Untamed’ -ripsimalli mustaan Line & Lash -ripsiliimaan. Line & Lash toimii samalla rajauskynänä, jolla luot graafisen tarkat rajaukset.

Wild & Wispy - Untamed x680

Eyluren laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin. Mitä ikinä etsitkin, lisää pituutta, luonnollista kauneutta tai glamouria juhlaan - Eylure on vastaus toiveeseesi!