Herbal Essences Pure Argan Oil

Herbal Essences Pure Argan Oil

Päivitetty 16.3.2020

Herbal Essences -sarja on saapunut K-kauppoihin. Tutustu sarjan uutuuteen, Pure-kokoelmaan!

Herbal Essences on syntynyt rakkaudesta luontoon, antaen vapauden upottautua siihen ja mahdollisuuden nauttia pienistä ilon hetkistä. Sarjan tuotteet ovat nyt saatavilla K-kaupoista.

Herbal Essences uskoo ainesosiin joilla on merkitys, kauniisiin pakkauksiin jotka ovat viehättäviä myös ympäristölle, luonnon väreihin sekä vastustamattomiin tuoksuihin ja koostumuksiin, jotka ovat mahdollisimman puhtaita tekemättä kompromisseja lopputuloksen suhteen. Herbal Essences tekee hiuksistasi kauniimmat.

Yli 45 vuotta Herbal Essencesin ensiesittelyn jälkeen sarjassa on nyt uusi tuoteperhe, jossa yhdistyvät luonnon ja tieteen parhaat puolet. Unohtumattomien tuoksujen lisäksi uusi Herbal Essences Pure sisältää mullistavan teknologian, jonka ovat arvioineet kasvitieteelliset asiantuntijat Lontoon Kew Royal Botanic Gardensissa.

Kuninkaallisen kasvitieteellisen puutarhan tutkijat varmistavat jokaisen Herbal Essences -shampoissa ja hoitoaineissa käytetyn kasvitieteellisen ainesosan puhtauden ja tehon. Jokainen valittu ainesosa suojaa hiusta vaurioitumiselta. Olennainen ainesosa on antioksidantti histidiini. Jokapäiväiset asiat kuten ilman epäpuhtaudet, hiusten värjäys, aurinko ja jopa vesi voivat kerryttää hiuksiin vaurioittavia vapaita radikaaleja. Herbal Essences Pure -tuoteperhe puhdistaa ja suojelee hiuksia sisältä päin neutralisoimalla ja poistamalla vapaiden radikaalien kertymät.

herbal essences pure argan oil 680x300

Herbal Essences Pure Argan Oil shampoo

Argan Oil shampoo silottaa ja korjaa hiuksia tehden niistä kauniit. Parabeenittoman ja väriaineettoman shampoon koostumuksesta vähintään 90% on luonnonmukaisia ainesosia.

Herbal Essences Pure Argan Oil hoitoaine

Argan Oil hoitoaine kosteuttaa ja silottaa hiukset kauniiksi eikä haalista väriä. Hoitoaineessa tuoksuvat raikas sitruuna, eksoottiset mausteet sekä kermainen vanilja.

Herbal Essences Pure Argan Oil hoitoaine

Ravitseva hiusnaamio tekee kuivista ja vahingoittuneista hiuksista pehmeät ja helposti käsiteltävät, eikä haalista väriä. Levitä märkien hiusten pituuksiin ja latvoihin, anna vaikuttaa 1 minuutti ja huuhtele huolellisesti.