Kauneus
OGX - laatua ja hemmottelua kaikille hiustyypeille

OGX - laatua ja hemmottelua kaikille hiustyypeille

OGX-hiustenhoitotuotteet ovat korkealaatuisia ja sopivat kaikille hiustyypeille. Tutustu sarjan ihaniin tuotteisiin ja valitse omat suosikkisi!

Lukuisia palkintoja voittanut hiustenhoitosarja OGX sisältää shampoita, hoitoaineita sekä hoitotuotteita. Tuotteet korostavat hiusten omaa luonnollista kauneutta, aitoutta ja niitä asioita, joita naiset jo rakastavat hiuksissaan. Tuotteet sisältävät eksoottisia ainesosia ja ovat hellävaraisia hiuksille. Ylelliset, ihanat tuoksut takaavat sinulle todellisen hemmottelukokemuksen.

Jokainen OGX-tuote on uniikki ja vastaa tiettyyn tarpeeseen, riippuen siitä tarvitsevatko hiuksesi kevyttä kosteutusta tai runsaampaa hoitavuutta. Tuotteet ovat sulfaatittomia ja pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

Tuoteperheestä löytyy useita erilaisia sarjoja, ja nyt uusimpana OGX tarjoaa Charcoal Detox-tuotteilla täydellisen syväpuhdistuksen hiuksillesi.

Charcoal Detox

ogx charocal 680

Nämä syväpuhdistavat sulfaatittomat Charcoal Detox shampoo ja hoitoaine puhdistavat tehokkaasti hiuksesi ja hiuspohjan, tehden samalla hiuksista ilmavat sekä pehmeän kiiltävät.

Tuotteet sisältävät kookoshiiltä ja kaoliinisavea, jotka auttavat puhdistamaan hiuksiisi kertyneet muotoilutuotteiden jäämät, lian ja rasvaisuuden. Kaoliinisavi tunnetaan rauhoittavista puhdistusominaisuuksistaan, kun taas hiiltä on käytetty vuosisatojen ajan myrkkyjen salpaamiseksi.

Käytä tuotteita säännöllisesti hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen, tai syvähoitona kerran tai kahdesti kuukaudessa. Sopii kaikille hiustyypeille!

ogx charcoal tuotteet 680

Bonding Plex

Bonding Plex -tuotteiden kolmivaiheinen salonkiteknologia pehmentää ja vahvistaa hiusta sekä silottaa hiussäikeitä. Se myös ehkäisee värjäämisen ja kemiallisen käsittelyjen vaurioita ja näin ylläpitää hiustesi kuntoa. Vaikuttavana aineosana on kystiini, hiuksissa luonnostaan oleva aine, joka hoitaa hiustasi muodostamalla hiuksen pinnalle suojaavan kalvon.

OGX Bonding plex

Kolmivaiheinen hoito:

  1. Hiusten pesu: Bonding Plex -shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja valmistaa ne vastaanottamaan hoitavat tuotteet

  2. Hiusten hoitaminen: Bonding Plex -hoitoaine vahvistaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia kosteuttamalla. Se auttaa rakentamaan uusia sidoksia hiussuomujen välille. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia.

  3. Hiusten syvähoitaminen: Bonding Plex -hoitovoide silottaa ja korjaa hiusta jättäen hiusten pinnalle suojaavan kalvon. Hoitovoide on hiuksiin jätettävä.

Marula Oil

Marula Oil –sarjan tuotteet kosteuttavat hiuksia kevytrakenteisella laadukkaalla marulaöljyllä, joka sisältää jopa 60% enemmän suojaavia antioksidantteja kuin esim. arganöljy.

Marulaöljyä saadaan marulahedelmästä, joka sisältää vitamiineja, eteerisiä öljyjä sekä oleiinihappoa, jotka suojaavat hiuksia ympäristötekijoiltä. Öljy imeytyy helposti hiustesi jokaiseen säikeeseen jättämättä kuitenkaan rasvaista ulkonäköä tai tunnetta. Tuote sopii kaikille hiustyypeille ja erityisesti kosteutta janoaville hiuksille.

OGX Marula oil