Kauneus
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
OGX - laatua ja hemmottelua kaikille hiustyypeille

OGX - laatua ja hemmottelua kaikille hiustyypeille

OGX hiustenhoitotuotteet ovat korkealaatuisia ja sopivat kaikille hiustyypeille. Tutustu sarjan ihaniin tuotteisiin ja valitse omat suosikkisi!

Lukuisia palkintoja voittanut hiustenhoitosarja OGX sisältää shampoita, hoitoaineita sekä hoitotuotteita. Tuotteet korostavat hiusten omaa luonnollista kauneutta, aitoutta ja niitä asioita, joita naiset jo rakastavat hiuksissaan. Tuotteet sisältävät eksoottisia ainesosia ja ovat hellävaraisia hiuksille. Ylelliset, ihanat tuoksut takaavat sinulle todellisen hemmottelukokemuksen.

Jokainen OGX:n tuote on uniikki ja vastaa tiettyyn tarpeeseen, riippuen siitä tarvitsevatko hiuksesi kevyttä kosteutusta tai runsaampaa hoitavuutta. Tuotteet ovat sulfaatittomia ja pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

Bonding Plex

Kevään 2019 uutuuksia on hiusten rakennetta korjaava Bonding Plex -sarja. Bonding Plex -tuotteiden kolmivaiheinen salonkiteknologia pehmentää ja vahvistaa hiusta sekä silottaa hiussäikeitä. Se myös ehkäisee värjäämisen ja kemiallisen käsittelyjen vaurioita ja näin ylläpitää hiustesi kuntoa. Vaikuttavana aineosana on kystiini, hiuksissa luonnostaan oleva aine, joka hoitaa hiustasi muodostamalla hiuksen pinnalle suojaavan kalvon.

OGX Bonding plex

Kolmivaiheinen hoito:

  1. Hiusten pesu: Bonding Plex -shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja valmistaa ne vastaanottamaan hoitavat tuotteet

  2. Hiusten hoitaminen: Bonding Plex -hoitoaine vahvistaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia kosteuttamalla. Se auttaa rakentamaan uusia sidoksia hiussuomujen välille. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia.

  3. Hiusten syvähoitaminen: Bonding Plex -hoitovoide silottaa ja korjaa hiusta jättäen hiusten pinnalle suojaavan kalvon. Hoitovoide on hiuksiin jätettävä.

Marula Oil

Marula Oil –sarjan tuotteet kosteuttavat hiuksia kevytrakenteisella laadukkaalla marulaöljyllä, joka sisältää jopa 60% enemmän suojaavia antioksidantteja kuin esim. arganöljy.

Marulaöljyä saadaan marulahedelmästä, joka sisältää vitamiineja, eteerisiä öljyjä sekä oleiinihappoa, jotka suojaavat hiuksia ympäristötekijoiltä. Öljy imeytyy helposti hiustesi jokaiseen säikeeseen jättämättä kuitenkaan rasvaista ulkonäköä tai tunnetta. Tuote sopii kaikille hiustyypeille ja erityisesti kosteutta janoaville hiuksille.

OGX Marula oil