OGX - laatua ja hemmottelua kaikille hiustyypeille

OGX - laatua ja hemmottelua kaikille hiustyypeille

Päivitetty 12.6.2020

OGX-hiustenhoitotuotteet ovat korkealaatuisia ja sopivat kaikille hiustyypeille. Tutustu sarjan ihaniin tuotteisiin ja tuoreimpiin uutuuksiin!

Lukuisia palkintoja voittanut hiustenhoitosarja OGX sisältää shampoita, hoitoaineita sekä hoitotuotteita. Tuotteet korostavat hiusten omaa luonnollista kauneutta, aitoutta ja niitä asioita, joita naiset jo rakastavat hiuksissaan. Tuotteet sisältävät eksoottisia ainesosia ja ovat hellävaraisia hiuksille. Ylelliset, ihanat tuoksut takaavat sinulle todellisen hemmottelukokemuksen.

Jokainen OGX-tuote on uniikki ja vastaa tiettyyn tarpeeseen, riippuen siitä tarvitsevatko hiuksesi kevyttä kosteutusta tai runsaampaa hoitavuutta. Tuotteet ovat sulfaatittomia ja pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

Tuoteperheestä löytyy useita erilaisia sarjoja. Uusimpia niistä ovat OGX Tea Tree Mint Refreshing Scalp shampoo ja hoitoaine sekä OGX Argan Oil of Morocco kosteuttava hiusnaamio.

OGX Tea Tree Mint Refreshing Scalp shampoo ja hoitoaine

Mikä ihana pitkäkestoinen puhtauden tunne! Tuotteet poistavat hellävaraisesti muotoilutuotteiden jäännökset vahingoittamatta hiuksia, samalla sarjan tuotteet kosteuttavat ja antavat kiiltoa hiuksille.

Tea Tree Mint -sarjan tuotteet sisältävät teepuuöljyä, joka taistelee hilsettä vastaan. Piparminttu puolestaan raikastaa ja vähentää hiuspohjan kutinaa, kun taas taikapähkinällä on rauhoittava ja elvyttävä vaikutus.

Lisäksi tuotteiden ylellinen koostumus ja ihana tuoksu takaavat hemmottelukokemuksen. Tuotteet ovat sulfaatittomia ja pakkaukset on valmistettu kierrätetystä muovista.

ogx tea tree 680x500

OGX Argan Oil of Morocco kosteuttava hiusnaamio

OGX:n suosittu Argan Oil of Morocco -sarja on täydentynyt tehokosteuttavalla hiusnaamiolla. Sen kermamainen koostumus kosteuttaa hiuksiasi tehokkaasti samalla uudistaen, pehmentäen ja vahvistaen niitä.

Arganöljy sisältää luonnostaan E-vitamiinia, joka auttaa hoitamaan kuivaa ja vahingoittunutta hiusta. Öljyssä on paljon antioksidantteja, jotka vahvistavat heikkoa hiusta ja suojaavat haitalliselta UV-säteilyltä. Silkkiproteiini puolestaan kosteuttaa hiuksia tehden niistä pehmeämmät ja estäen samalla niiden takkuuntumista.

Poishuuhdeltava hiusnaamio jättää hiuksesi terveen näköisiksi ilman rasvoittuvuuden tunnetta. Tuote sopii kaikille, erityisesti kosteutta kaipaaville hiustyypeille.

ogx argan oil morocco 680x500

Charcoal Detox

ogx charocal 680

Nämä syväpuhdistavat sulfaatittomat Charcoal Detox shampoo ja hoitoaine puhdistavat tehokkaasti hiuksesi ja hiuspohjan, tehden samalla hiuksista ilmavat sekä pehmeän kiiltävät.

Tuotteet sisältävät kookoshiiltä ja kaoliinisavea, jotka auttavat puhdistamaan hiuksiisi kertyneet muotoilutuotteiden jäämät, lian ja rasvaisuuden. Kaoliinisavi tunnetaan rauhoittavista puhdistusominaisuuksistaan, kun taas hiiltä on käytetty vuosisatojen ajan myrkkyjen salpaamiseksi.

Käytä tuotteita säännöllisesti hiusten ja hiuspohjan puhdistukseen, tai syvähoitona kerran tai kahdesti kuukaudessa. Sopii kaikille hiustyypeille!

ogx charcoal tuotteet 680

Bonding Plex

Bonding Plex -tuotteiden kolmivaiheinen salonkiteknologia pehmentää ja vahvistaa hiusta sekä silottaa hiussäikeitä. Se myös ehkäisee värjäämisen ja kemiallisen käsittelyjen vaurioita ja näin ylläpitää hiustesi kuntoa. Vaikuttavana aineosana on kystiini, hiuksissa luonnostaan oleva aine, joka hoitaa hiustasi muodostamalla hiuksen pinnalle suojaavan kalvon.

OGX Bonding plex

Kolmivaiheinen hoito:

  1. Hiusten pesu: Bonding Plex -shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja valmistaa ne vastaanottamaan hoitavat tuotteet

  2. Hiusten hoitaminen: Bonding Plex -hoitoaine vahvistaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia kosteuttamalla. Se auttaa rakentamaan uusia sidoksia hiussuomujen välille. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia.

  3. Hiusten syvähoitaminen: Bonding Plex -hoitovoide silottaa ja korjaa hiusta jättäen hiusten pinnalle suojaavan kalvon. Hoitovoide on hiuksiin jätettävä.

Marula Oil

Marula Oil –sarjan tuotteet kosteuttavat hiuksia kevytrakenteisella laadukkaalla marulaöljyllä, joka sisältää jopa 60% enemmän suojaavia antioksidantteja kuin esim. arganöljy.

Marulaöljyä saadaan marulahedelmästä, joka sisältää vitamiineja, eteerisiä öljyjä sekä oleiinihappoa, jotka suojaavat hiuksia ympäristötekijoiltä. Öljy imeytyy helposti hiustesi jokaiseen säikeeseen jättämättä kuitenkaan rasvaista ulkonäköä tai tunnetta. Tuote sopii kaikille hiustyypeille ja erityisesti kosteutta janoaville hiuksille.

OGX Marula oil