Herbal Essences

Herbal Essences

Julkaistu 30.3.2020

Herbal Essences -sarja on saapunut K-kauppoihin! Tutustu sarjan ideologiaan ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin.

Herbal Essences pohjautuu vapauteen ja vapaina soljuviin hiuksiin. Se on kunnianosoitus luonnon virkistävälle ja uudistavalle voimalle, joka vaikuttaa elämäämme ja myös hiuksiimme. Kasvit, hedelmät, kukat ja yrtit ovat sarjan inspiraatio ja uutuuksien lähde. Herbal Essences -tuotteiden koostumukset ovat peräisin 90% luonnonmukaisista ainesosista. Mukana on aitoja kasvikunnan tuotteita, erilaisia kasveista ja mineraaleista saatavia ainesosia ja tietysti vettä. Pääainesosaa vettä tarvitaan yhdistämään kaikki ihanat ainesosat yhdeksi formulaksi.

Aidoista kasvikunnan tuotteista peräisin oleva koostumus on Herbal Essences Pure -tuoteperheen reseptin ydin. Mitä se sisältää? Miksi?

  • Histidiini on aminohappo, joka toimii antioksidanttina auttaen suojaamaan hiuksia vapaiden radikaalien haitoilta, säilyttäen terveen ja eloisan näköiset hiukset.
  • Rakkolevä (Ecklonia Radiata Extract) kerätään rannoilta ja meren pinnalta. Tämä kasvi tunnetaan myös ”meren lehtikaalina”.
  • Aloe vera auttaa kosteuttamaan hiuksia.

Herbal Essences Pure - erilaisten hiusten tarpeisiin

Herbal Essences Pure sisältää 6 eri kokoelmaa, jotka kaikki vastaavat tiettyihin hiusten tarpeisiin. Esimerkiksi Herbal Essences Argan Oil of Morocco on erityisesti suunniteltu vaurioituneille hiuksille. Se syväkosteuttaa ja ravitsee hiuksia jättäen niihin häivähdyksen eksoottisten mausteiden ja vaniljan tuoksuista.

Herbal Essences White Grapefruit & Mosa Mint on erityisesti suunniteltu elottomille hiuksille. Se lisää hiusten tuuheutta ja siinä on kevyt koostumus hennoille hiuksille, jättäen hiuksiin vastapuristetun sitruksen, mintun ja persikan tuoksuja.