Huumaava tuoksu ja pehmeyttä hiuksillesi!

Huumaava tuoksu ja pehmeyttä hiuksillesi!

Päivitetty 13.4.2022

Maui Moisture -hiustuotteet ovat saaneet innostuksensa Hawaiin Mauin paratiisisaarelta. Herkullisen näköisiin pulloihin on vangittu tropiikin vastustamaton tuoksu sekä runsas hoitava koostumus. Tuote hurmaa heti ensikohtaamisella.

Maui Moisture -sarjan tuotteiden ensimmäisenä aineosana ei olekaan vesi vaan aloe vera mehu, mihin on lisätty puhdasta kookosvettä. Aloe vera on kasvi, jonka parantavaa voimaa on käytetty erityisesti kauneuden hoidossa ja lääketieteessä jo tuhansien vuosien ajan. Käytetyin osa on kasvinlehti, joka sisältää suurimmaksi osaksi vettä, sekä huomattavan määrän vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Myös kookosveden hyödyt ihmisen keholle ovat ilmeisiä ja johtuvat sen sisältämistä ravintoaineista. Tämä uniikki yhdistelmä onkin merkittävä ekoteko, sillä sanotaan, että makeasta vedestä voi tulevaisuudessa tulla pulaa.

Maui Moisture kuva 1

Kaikki Maui Moisturen tuotteet ovat vegaanisia, niissä ei ole silikoneja, sulfaatteja, parabeeneja eikä säilöntäaineita ja mikä parasta kaikki tuotteet on valmistettu kierrätetystä muovista.

Tuotesarjasta löytyy suosikit erilaisten hiustyyppien mukaisesti.

Kaikille hiuslaaduille ja erityisesti kosteutusta kaipaaville hiuksille kannattaa kokeilla Maui Hibiscus -sarjan tuotteita. Shampoo pesee hellävaraisesti ja auttaa selvittämään takkuisuutta.

Nimensä mukaisesti Hibiscus -kukan vettä sisältävä sarja ravitsee ja tasapainottaa hiuspohjan omaa pH-arvoa. Vesimeloni puolestaan korjaa vahingoittuneita hiuksia ja passionhedelmä ylläpitää hiusten terveyttä. Sarja on viimeistelty runsaalla määrällä eri vitamiineja ja antioksidantteja, minkä ansiosta hiuksista tulee terveemmän näköiset ja käsin kosketeltavan pehmeät.

Maui Shea Butter -sarja tuo avun jos hiuksesi ovat kuivat, käsitellyt ja kaipaavat elvytystä

Kosteuttava shea- eli karitevoi kosteuttaa ja yhdessä kookosöljyn kanssa hoitaa ja ravitsee hiustasi. Macadamiaöljy lisää kosteutta hiuksiin ja sen sisältämät rasvahapot suojaavat hiusta hapettumiselta.

Kookosmaitopohjaiset tuotteet ovat hyvä valinta kuiville ja huokoisille hiuksille. Maui Coconut Milk -sarjan kookosmaito sisältääkin paljon erilaisia vitamiineja ja ravitsee hiusta. Guavaöljy puolestaan tuo hiuksille upean hehkun, ja mango viimeistelee upealla kiillolla.

Monesti värikäsittelyn jäljiltä hiukset voivat olla pörröisyyteen taipuvaiset ja kaipaavat kosteutta.

Maui Moisture kuva 2

Maui Sea Minerals -sarjan merimineraalien ja levien tehtävä on vahvistaa, kosteuttaa sekä suojata värjättyä hiusta estäen näin värin haalistumista. Hiukset eivät tunnu enää kuivilta ja ovat pehmeän tuntuiset.

Maui-tuotteiden tuoksut ovat runsaan kukkaisia ja hedelmäisiä. Vastustamaton tuoksu ja koostumus tuovat käyttäjälleen hemmottelevan kokemuksen.