Beology - syvänmerenvoimaa hiustenhoitoon

Beology - syvänmerenvoimaa hiustenhoitoon

Ylellinen hiustenhoitosarja beology yhdistää luonnonvoiman viimeisimmän tieteen innovaatioihin. Upeat hoitotulokset huomaa jo ensimmäisellä käyttökerralla. Löydät tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta.

Hiukset ovat usein kesän jäljiltä kuivat, kiillottomat ja haaroittuneet. Auringon, meri- ja klooriveden, tuulen sekä muiden ulkoisten tekijöiden kuivattamat ja kurittamat hiukset vaativat erityistä hoitoa saadakseen takaisin luonnollisen kiiltonsa. Karheita, huokoisia, kuivia ja helposti katkeilevia hiuksia on hyvä hoitaa huolellisesti valitsemalla laadukkaita, korjaavia ja kosteuttavia hoitotuotteita. Schwarzkopfin laadukas uutuussarja beology sisältää syvänmeren uutetta sekä antioksidanttista merilevää, jotka hoitavat hiuksia intensiivisesti aina hiuksen sisemmistä kerroksista asti.

Beology sisältää kolme tuoteperhettä eri hiuslaaduille ja hoitotarpeille:

  • Moisturising kosteuttaa panthenolilla
  • Repairing korjaa hoitavilla polymeereillä
  • Smoothing silottaa karheita hiuksia

Erityistä beologyssä on se, että tuotelinjoista voi miksata juuri omiin hiustarpeisiin täydellisen yhdistelmän.

Kosteuttavaa hoitoa kesän kuivattamille hiuksille

Schwarzkopfin markkinointipäällikkö Sanna Helsto kertoo, että kesän vaurioittamat hiukset tarvitsevat ensisijaisesti kosteutusta, mutta myös rakennepaikkausta. Kulahtanut hiusväri saa uutta eloa, kun hius on hyvin kosteutettu. Beology Repairing -sarjan sulfaatiton shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja sisältää korkealaatuisia proteiineja, jotka uudelleenrakentavat vaurioitunutta hiusta. Pesun jälkeen beologyn Moisturising -sarjan hoitoaine kosteuttaa kesän kuivattamia hiuksia intensiivisesti, jättäen ne kuitenkin kevyiksi ja raikkaiksi. Erityistä kosteutusta kuiville hiuksille antaa beology Moisturising -hiusnaamio, jonka annetaan vaikuttaa hiuksissa muutaman minuutin.

Hiuksiin jätettävät hoitoaineet kannattaa ottaa hoito-ohjelmaan kesän jälkeen. Sanna Helsto suosittelee beology Moisturising -sarjan kevyttä, kosteuttavaa hoitosuihketta, joka selvittää pesun jälkeen ja jota voi suihkautella kuiviin hiuksiin myös päivän mittaan. Hoitosuihke antaa hiuksille uskomattoman kiillon ja hiukset tuntuvat pehmeiltä. Kuiville latvoille tai erityistä hoitoa vaativille pituuksille Helsto suosittelee korjaavaa, hiuksiin jätettävää ylellistä Repairing bi -seerumia, joka viimeistelee hiusrutiinin silottamalla hiuksen karheaa pintaa.

Yhdistelemällä tuotteita beologyn tuoteperheistä, hiukset saadaan elpymään kesän koettelemuksista ja näyttämään taas terveiltä ja upean kiiltäviltä.