Ihastu Colgaten ainutlaatuisiin valkaiseviin tuotteisiin

Ihastu Colgaten ainutlaatuisiin valkaiseviin tuotteisiin

Julkaistu 24.4.2023

Miksi hammas kadottaa valkoisuutensa? Hammas kadottaa valkoisuuttaan useista eri syistä. Hampaiden värjäytyminen voidaan karkeasti jakaa hampaan pinnalla oleviin värjäytymiin ja syvemmällä hammasluussa oleviin värjäytymiin.

Pinnan värjäytymät

Ruoasta, juomasta ja plakista jää hampaan pinnalle hiukkasia, jotka peittävät alla olevaa valkoista kiillettä. Nämä värjäytymät saavat hampaan pinnan valkoisuuden vähentymään.

Syvemmät värjäytymät

Hampaan pinnalla oleva hammaskiille päästää läpi ainesosia esimerkiksi ruoasta, juomasta ja tupakasta, jotka sitoutuvat kiilteen alla olevaan hammasluuhun, aiheuttaen hammasluun ja siten myös hampaiden värjääntymistä.

Hampaiden kiillekerros kuluu ja ohenee vanhetessamme ja usein kellastunut hammasluu tulee enemmän näkyviin. Ohuempi kiillekerros johtaa siis entistä värjäytyneisempiin hampaisiin, minkä vuoksi hampaat kellastuvat vanhetessamme.

Parhaat tuotteemme valkoisempaan hymyyn

Colgate Max White Ultra Active Foam ja Freshness Pearls -hammastahnat

Colgate Max White Ultra Active Foam ja Freshness Pearls -valkaisevien hammastahnojen tehokas koostumus vaalentaa hampaiden pinta- sekä syvä-värjäytymiä. Saat kliinisesti todistetusti valkoisemman hymyn jo kolmessa päivässä*! Hammastahnojen tehokkaat koostumukset vaalentavat jopa haastavimpia värjäytymiä, kuten kahvin ja teen aiheuttamia tummentumia. Active Foam ja Freshness Pearls -valkaisevien hammastahnojen teknologia ei perustu hankaamiseen, joten ne ovat turvallisia hammaskiilteelle ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Colgate Max White Ultimate -hammastahna Hanki häikäisevä valkoinen hymy Colgate Max White Ultimate -hammastahnalla. Kyseessä on Colgaten kaikista tehokkain valkaiseva koostumus ja sen vaikuttavana ainesosana on sama valkaiseva ainesosa, jota hammaslääkärit käyttävät hampaiden valkaisuun. Tämän ansiosta Colgate Max White Ultimate -hammastahna värikorjaa hammaskiillettä ja vaalentaa jopa 15 vuoden takaisia värjäytymiä.**

Hammastahnan hankaamaton valkaisuteknologia on hellävarainen hampaiden kiilteelle. Ainutlaatuinen ainesosien yhdistelmä** luo tehokkaan valkaisutehon ja vaalentaa ruoan, kahvin, viinin ja tupakan aiheuttamia värjäytymiä kiilteen alta hammasluusta.

Colgate Max White overnight -valkaisukynä Uusi Colgate Max White Overnight -valkaisukynä valkaisee hampaita yön aikana. Valkaisukynän seerumi valkaisee ruoan ja juoman aiheuttamia värjäytymiä 15 vuoden ajalta jo kolmen viikon jatkuvan käytön jälkeen. Sen koostumus on turvallista hammaskiilteelle ja sopii päivittäiseen käyttöön. Tutustu uuteen Max White Overnight -valkaisukynään!